La Comunitat de Grans fem tallers

Com cada curs  la comunitat de grans hem fet tallers d’internivells, és a dir, ens hem barrejat els alumnes de 4t, 5è i 6è per compartir una estona a la setmana. Aquest any els tallers treballats han estat d’anglès, de fang i de màquines i dissolucions.

Taller d’anglès:

En aquest taller hem pogut comprovar com costa preparar una petita obra de teatre, sobretot si no és en el teu idioma! Ens hem repartit els papers, hem treballat el vocabulari, hem memoritzat el guió i, finalment, l’hem representada. I s’ha de dir que tenim uns quants artistes!

Taller de fang:

En grups petits de nivells barrejats hem dissenyat el nostre propi projecte com a escultura de fang, per, després, fer-lo realitat amb les nostres pròpies mans. A alguns ens ha costat una mica posar-nos d’acord en allò que volíem fer, però això forma part del procés de creació en grup. Hem estat molt enfeinats però finalment els resultats han estat genials!

Taller de màquines i dissolucions:

La part científica aquest any l’hem treballada des de dues vessants: per una banda, hem après què són les dissolucions, com es poden fer i de quina manera es poden tornar a separar els seus elements. No ha estat fàcil, però ho hem aconseguit!

D’altra banda, també hem estat experimentant amb màquines simples i ens hem adonat que moltes coses que pensàvem que no eren màquines sí que ho són.

https://photos.app.goo.gl/ofYTsQiNCR6kW5JG3