L’Escola Splai: 2a millor nota de Catalunya al concurs d’anglès “The FONIX 2019”

Us informem i volem compartir amb vosaltres que estem molt contents ja que les alumnes de 6è de primària: Abril Grau, Marta Garrido i Sheila Cosculluela, han aconseguit la segona millor nota de tota Catalunya entre els més de 80 vídeos presentats per l’alumnat de 5è i 6è de primària de les diferents escoles.

Podeu consultar el resultat al següent enllaç:

 

El nostre vídeo ha obtingut la quarta millor nota del jurat especialitzat composat per mestres d’anglès de la International House de Barcelona. Això sumat al 1r lloc en les votacions de Youtube gràcies als vostres vots, ens ha donat la segona posició.

Per tant, són uns dels 3 finalistes del concurs i aniran a la gran final del dia 1 de juny al mati retransmesa en diferit per LA XARXA televisió, on podran aconseguir dues setmanes de colònies d’esports a Andorra en immersió lingüística en anglès com a premi principal. Ara han de preparar un altre representació en temps real de 3 o 4 minuts de duració. La part bona es que ja tenen premi segur !!

Moltes gràcies de nou per la vostra col·laboració votant i compartint el vídeo !! Les alumnes han fet una feina excepcional !!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>