FEM AMETLLES SALADES

DIVENDRES DIA 2 DE FEBRER VAM TRENCAR LES AMETLLES AMB MARTELLS QUE VAM PORTAR DE CASA. 

QUAN LES VAM TENIR TRENCADES LES VAM PESAR:

QUAN VAM TENIR LES AMETLLES TRENCADES LES VAM ESCALDAR EN UNA OLLA AMB AIGUA BULLENT DURANT 2 MINUTS.

DESPRÉS D’ESCALDAR-LES, LES VAM TREURE DE L’OLLA I LES VAM ESCÓRRER AMB UN COLADOR. VAM OBSERVAR QUE ERA MÉS FÀCIL TREURE LES PELLS: SENZILLAMENT HO VAM FER APRETANT AMB ELS DITS. 

SEGUIDAMENT LES VAM TORNAR A PESAR I VAM VEURE QUE PESAVEN MÉS PERQUÈ HAVIEN XUCLAT L’AIGUA.

PER TORRAR LES AMETLLES, PRIMER LES VAM POSAR A LA PAELLA AMB OLI I DESPRÉS HI VAM AFEGIR LA SAL. TAMBÉ HI VAM AFEGIR UNA BARREJA D‘ESPÈCIES.

FINALMENT, LES VAM TASTAR, EREN BONÍSSIMES!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>