DIVENDRES DIA 2 DE FEBRER VAM TRENCAR LES AMETLLES AMB MARTELLS QUE VAM PORTAR DE CASA.
QUAN LES VAM TENIR TRENCADES LES VAM PESAR:
QUAN VAM TENIR LES AMETLLES TRENCADES LES VAM ESCALDAR EN UNA OLLA AMB AIGUA BULLENT DURANT 2 MINUTS.
DESPRÉS D’ESCALDAR-LES, LES VAM TREURE DE L’OLLA I LES VAM ESCÓRRER AMB UN COLADOR. VAM OBSERVAR QUE ERA MÉS FÀCIL TREURE LES PELLS: SENZILLAMENT HO VAM FER APRETANT AMB ELS DITS.
SEGUIDAMENT LES VAM TORNAR A PESAR I VAM VEURE QUE PESAVEN MÉS PERQUÈ HAVIEN XUCLAT L’AIGUA.
PER TORRAR LES AMETLLES, PRIMER LES VAM POSAR A LA PAELLA AMB OLI I DESPRÉS HI VAM AFEGIR LA SAL. TAMBÉ HI VAM AFEGIR UNA BARREJA D‘ESPÈCIES.
FINALMENT, LES VAM TASTAR, EREN BONÍSSIMES!