Una propietat curiosa de la farina de blat.

El tema de medi tracta sobre els aliments, i a segon hem descobert una propietat molt curiosa de la farina de blat: Quan se li donen cops, es transforma en un sòlid.

 

Primer hem barrejat la farina amb aigua.

Cada vegada costava més remoure-la.

Finalment, hem intentat ficar el dit ràpidament i… ningú ha pogut, semblava feta de pedra.

Però si es feia a poc a poc, no hi havia cap problema, era un líquid.

Hem experimentat que si no es deixa de moure, es maté sòlida, però si es para, es transforma en líquid.

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>