MALALA: acció no violenta i resolució pacífica dels conflictes.

Cada 30 de gener, des de 1964, se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) per recordar el llegat de Mahatma Gandhi el dia que es commemora l’aniversari de la seva mort. El va impulsar el 1964 l’educador, poeta i pacifista mallorquí Llorenç Vidal. Durant aquesta jornada, escoles, instituts i centres educatius d’arreu del món organitzen diferents activitats per difondre els valors de la noviolència i la pau.

A segon hi creiem molt en l’acció no violenta i en la resolució pacífica dels conflictes, avui hem treballat al voltant de la figura de la Malala, la Malala Yousafzai va néixer el 12 de juliol de 1997 a Mingora, al Pakistan. Va ser la noia més jove en rebre el Premi Nobel de la Pau al 2014 per lluitar i defensar a favor de l’educació. La història de Malala és una determinació i dignitat. El seu activisme i el seu coratge en favor de l’educació de les nenes, les dones i totes les persones, ha impulsat a molta gent a tot el món a lluitar pels seus drets. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>