EDUQUEM EN VALORS!

Les i els alumnes de 4t. setmanalment, treballem diferents dinàmiques per millorar la nostra cohesió de grup i la convivència  a l’escola.
A través de diferents jocs els alumnes comparteixen moments que els aporta diversió, treballant alhora l’empàtia, la tolerància, l’amistat, la convivència i el respecte.
Llegeix més»

LA MALETA VIATGERA

Cada setmana, un/a alumne/a de la classe portarà a casa la “MALETA VIATGERA”. És molt important fer-ne un bon ús i tenir cura del material que porta.
A dins hi trobareu:
 Un llibre en llengua catalana.
 Un llibre en llengua castellana
 Una llibreta
 Una revista adaptada… Llegeix més»

VINE A JUGAR!

Arreu del món, les persones juguem i gaudim dels jocs, de la mateixa manera que ens agrada cantar, ballar o riure.
El passat dimarts 12 de novembre les i els alumnes de 4t. vam jugar, gaudir i riure tots junts!
Els jocs ens proporcionen diversió i plaer,… Llegeix més»

ELS ENIGMES

Un any més, des de la nostra Biblioteca us convidem a participar, juntament amb els/les vostres fills/es, en la resolució dels ENIGMES que mensualment us plantegem.
És una activitat que va dirigida als nens i nenes d’Educació Infantil i Cicle Inicial amb l’objectiu que cerquin informació,… Llegeix més»

EL LLIBRE DEL MES

A l’ Octubre s’ha triat com el llibre del mes:
“HISTÒRIA  D’UNA  BALA”
La seva temàtica, com tracta la resolució d’un conflicte bèl·lic mitjançant la personificació d’una bala i l’empatia que sent  durant el seu trajecte, tot volant per sobre els pobles, les persones, els llocs… on… Llegeix més»

Setmana Bio

Tot coincidint amb la setmana Bio, els alumnes de tercer vam fer una visita guiada a diferents botigues del nostre barri.
En una de les botigues , concretament en Opcinatura , ens van mostrar i explicar l’origen de diferents productes bio. Posteriorment , en la fruiteria… Llegeix més»