FESTA FINAL DE CURS I COMIAT DELS ALUMNES DE 6È

Ha acabat el curs 2020-21. Ha estat un curs molt especial, però estem molt contents malgrat els confinaments que hem anat fent, d’haver recuperat una certa normalitat. Ahir vàrem celebrar aquest final de curs, vàrem acomiadar els alumnes de sisè i els mestres que s’han jubilat durant el curs. Volem donar gràcies a l’AMPA perquè la seva col·laboració ens va permetre fer una fi de festa espectacular: Educació Infantil vàrem disfrutar d’allò més amb un inflable al pati i a Primària vàrem gaudir d’un esclat de colors amb una festa Holly que els alumnes recordaran durant molt temps.

COMIAT MARIA SALA

Aquest mes de juny, es jubila la Maria Sala Sitjar. Ha estat una mestra referent al Pompeu Fabra. La seva capacitat de treball, la seva passió per la llengua i cultura catalanes,  la seva llarga trajectòria… i sobretot, la seva estima per l’ESCOLA i pels nens i nenes, fa que deixi una gran empremta. Gràcies Maria per tot i fins sempre!!!!!

JOCS FLORALS ESCOLARS DE CATALUNYA

Les nenes i els nens de 2n han estat guanyadors dels Jocs Florals de Catalunya en la categoria A1, de prosa, cicle inicial. El títol del conte guanyador és “L’Oseyé i la cambra secreta”. Era un conte col·lectiu, firmat amb el pseudònim de Les formigues.

Enhorabona!!!!

(cliqueu a sobre la imatge dels joc florals i podreu veure l’acta)

 

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

El dia 5 de juny és el dia mundial del Medi Ambient. A l’escola ho hem volgut celebrar amb la recollida de material reciclable, la confecció d’una composició plàstica al pati i una visita a la deixalleria.

Durant aquesta setmana els/les alumnes de l’escola han anat portant material reciclable que serveix per fer el mural del pati.

El matí del divendres tots els alumnes de l’escola han col.laborat en l’elaboració de l’obra amb aquest material. Ha estat una obra efímera que hem desfet tot just acabada.

La tarda del divendres els alumnes de sisè han visitat la deixalleria i hi han portat tot aquest material perquè fos degudament reciclat. S’ha aprofitat la visita perquè la responsable de la deixalleria expliqués el funcionament de les instal·lacions als alumnes.

 

SANT JORDI AL POMPEU

Aquí us deixem un recull de fotografies de totes les activitats que s’han dut a terme durant la setmana de Sant Jordi. Als bloc de cada cicle trobareu més fotografies.

(cliqueu a sobre de la imatge)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ENTREGA DE PREMIS DEL CERTAMEN PLÀSTIC-LITERARI

Avui dijous 22 d’abril hem celebrat l’entrega de premis del Certamen Plàstic-Literari de Sant Jordi.

En Jaume Barri amb molta gresca, ha amenitzat la celebració.

 

Aquests són els guanyadors de cada nivell. Les obres guanyadores es publicaran properament aquí al blog.

P3

P4

P5

Ona Carbó – Naia Mosqueda – Amin Doudouhi – Sofia Muñoz – Elna Sala – Aya Bochta Chaima Azough – Safwan Hichour – Lluc Codina – Lleó Pradell Dylan Mina – Irai Pardo – Oriol Camps – Ònia Roura

1r

2n

 

3r

 

Alexandra Bermúdez – Nur El Idrissi – Anaís Quiles – Laia Cañizares Niko Dynarek – Luca Rebollo – Àfrica Gonzalez – Àsia Martos Jana Casas – Younes El Hamman – Ariadna Puigvila – David Cira
 

4t

 

 

Éire Prieto – Èrika Lara – Queralt Traveria – Laia Heras Aina El Idrissi – Àlex Bayer – Paula Garcia – Clàudia López – Aitor Ruiz – Genís Robles Kourafy Dembele – Roger Roca – Yosra Ahdadouche – Clàudia Funes – Oumayma Kardoussan – Èric Sellabona

 

Aquest acte també ha servit perquè els nens i nenes de l’escola s’acomiadessin d’en Manel, que ha estat durant 28 anys el nostre conserge. Li volem agrair la tasca feta durant tot aquest temps: l’atenció a les famílies, el suport als mestres, la seva paciència i dedicació perquè tot estigués a punt sempre, la participació en festes i activitats, la col·laboració amb l’AMPA…

Tots el coneixem i tots sabem com ha estat d’important per a la nostra escola en Manel. Li agraïm de tot cor la seva dedicació i li desitgen molta sort a la nova etapa. MOLTES GRÀCIES!

 

 

COMIAT MESTRES

Benvolgudes famílies,

Aquests darrers dies s’han jubilat dos mestres a l’escola: La M. Carme Estrada i en Lluís Vila. S’afegeixen a la llista de jubilacions que van començar, si ho recordeu, a l’octubre, la Rocío i la Dolors.

Com en aquella ocasió, els nostres sentiments són contradictoris. D’una banda, compartim la seva alegria i il·lusió en el començament d’aquesta nova etapa, tan merescuda. Per l’altra, és el comiat de l’escola de dos mestres, excel·lents professionals, excel·lents companys i excel·lents persones.

Molts de vosaltres els teniu ben presents. La M. Carme, ha estat a l’escola uns vint anys, sobretot al Cicle Inicial. Per tant, ha ensenyat a llegir i a escriure a molts dels vostres fills i filles. En Lluís hi ha estat uns deu anys, fent sempre Educació Física, sobretot als alumnes més grans.

Durant tots aquests anys, han portat a terme la seva feina amb empenta i il·lusió i sobretot amb gran professionalitat i estima envers els seus alumnes, els companys i les famílies. Han sabut adaptar-se ràpidament als canvis, tant pedagògics com socials, i a les diferents situacions, especialment en els darrers temps, tan complicats.

Gràcies, moltes gràcies, moltíssimes gràcies M. Carme, Lluís, per tant, per tot.

El Pompeu guardarà un bon record del vostre pas per l’escola i hi tindreu sempre les portes obertes.

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

Tota la informació sobre el procés de preinscripció i matrícula la trobareu en aquest apartat. A mesura que avanci el procés l’anirem actualitzant.

En el taulell d’anuncis del centre hem publicat la llista de sol.licituds ordenada per puntuació i per número de desempat.

Calendari

Documentació

Informació del procés

Implantació administració electrònica

Publicació de l’oferta definitiva

Número desempat

Confirmació de plaça alumnes del centre

Matriculació:

-Autorització imatges
-Carta de compromís
-Autorització recursos digitals

Alumnes preinscrits

Alumnes admesos

Llista d’espera

Nadala dels mestres

Les mestres i els mestres de l’escola us desitgem molt bones festes, un feliç Nadal i molta salut per a tothom!!!
Amb els nostres millors desitjos per al 2021.

Cliqueu sobre la imatge per veure la nostra nadala.