MATRICULACIÓ CURS 2020-2021

? Del 13 al 17 de juliol      ?  Horari: de 9 a 13h

LLista de sol·licituds assignadesINFORME_ASSIGNADES_INFORME_ASSIGNADES la lió

Llista d’espera: INFORME_LLISTA_ESPERA_OME_LLISTA_ESPERA la lió

Llista de l’alumnat preinscrit al centre: INFORME_PREINSCRITES_OME_INFORME_PREINSCRITES_OME la lió

Documentació:

  • Fotocòpia carnet de vacunació

  • 2 fotografies mida DNI

* Recordeu adoptar les mesures de protecció oportunes:  mascareta, distanciament físic i bolígraf propi.

 

Si algú no té disponibilitat per fer la matriculació presencial, pot enviar la documentació al correu electrònic:  escolalio25@gmail.com

Deures d’estiu de 6è

Aviat començarà l’etapa de descans estiuenc. Us recordem que és important que els nois i noies continuïn amb la pràctica d’habilitats directament relacionades amb la competència comunicativa lingüística i la competència matemàtica. Per això es lliura un dossier amb activitats diverses per tal que l’alumnat… Llegeix més»

Pla d’obertura del centre

El passat dimecres 20 de maig de 2020, el Conseller d’Educació va presentar el PLA D’OBERTURA DE CENTRES EDUCATIUS EN FASE 2 DE DESESCALADA EN LA FINALITZACIÓ DEL CURS 2019-2020 aprovat pel PROCICAT, que és la primera que permet l’obertura de centres i que conté… Llegeix més»

PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2020/2021

El període de preinscripció per al nou curs 2020-2021 es farà del 13 al 22 de maig de 2020. Per evitar aglomeracions i possibles contagis es podrà fer de dues maneres, sent la forma telemàtica la més adient per tothom. Podeu consultar tota la informació general del… Llegeix més»