El dia 21 de novembre, va venir un xef (Iban), el pare de la Sara, per ensenyar-nos com fer un rissoto de xampinyons. La Sara es va presentar al concurs de Masterchef i va quedar la número 38 d’Espanya de 15.000 nens en total. Aquí us deixem la recepta per si la voleu fer a casa:
INGREDIENTS: mantega, alls, ceba, arròs, xampinyons, caldo de pollastre, orenga, pebre negre, formatge ratllat, julivert.
MODE DE PREPARACIÓ:
- Posem la mantega al foc (dos cullerades petites) fins que es desfaci.
- Tallem l’all (que hem tallat molt fi) i el barregem amb la mantega (a la paella).
- Afegim la ceba.
- Afegim els xampinyons tallat amb làmines.
- Posem l’arròs, que s’ha de fer durant 4 minuts, i anem removent tota l’estona.
- Es posa el caldo i es deixa fer durant 22 minuts. Durant aquests 22 minuts anem afegint el caldo mentre es va fent l’arròs (hem de posar 3 cops més de caldo que d’arròs). Posem una mica de caldo, després orenga; tornem a posar caldo i també una mica de pebre negre; i per últim afegim més caldo amb més orenga. No hem de deixar de remoure en tota l’estona.
- Després dels 22 minuts, apaguem el foc, posem formatge ratllat i removem més.
- Deixar reposar l’arròs durant 5 minuts.
- Preparem un plat, li afegim julivert per sobre i fem una presentació perfecta per als nostres invitats!!
Si feu clic a la foto veureu tot l’àlbum de fotos.