Segon taller de cuina a 6è

El passat dimecres 6 de març, el pare d’una de les alumnes de 6è va venir a la classe per ensenyar-nos a fer un plat Inca. Concretament, vam aprendre a fer una salsa, que juntament amb la yuca estava boníssima!

INGREDIENTS:

  • Yuca
  • Ajíes
  • Huacatay
  • Llet evaporada
  • Oli de girasol
  • All
  • Ceba
  • Aigua
  • 80 g de palets de pa
  • 150 g de formatge fresc

PASSOS:

  1. Pelar la yuca de manera acurada.
  2. Agafar 3 ajíes congelats i tallar la punta i el final. Obrir-los per la meitat i treure les pepites de l’interior perquè no piqui tant, després tallar-ho en tires.
  3. Tallar l’all, la ceba i el formatge fresc.
  4. Agafar un ramell de la planta Huacay, juntar-ho en un recipient amb el formatge fresc i els palets de pa.
  5. Posem una paella amb oli i li posem uns ajíes, la ceba, l’all i ho deixem fins que els ajíes es tornin groguencs.
  6. Juntem en el recipient del formatge: els palets de pa, el Huacay, la ceba, l’all, els ajíes recent fets, la llet i ho triturem.
  7. Fregim la yuca.
  8. Emplatem deixant la salsa al mig i la yuca al voltant.

I aquest és el resultat!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>