AMIPA

Si vols més informació fes clic a la foto –>

Qui som i què fem?

L’AMIPA representa les famílies, col·labora en les activitats educatives i fa de nexe entre l’escola i el seu entorn.

Des de l’associació es pot conèixer la situació del centre i vetllar pel manteniment de la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills i filles.

La junta directiva de l’AMIPA està composada per les següents persones:

PRESIDENT:  Quim Paradas  president@amipaentorn.cat

VICE-PRESIDENTA: Txell Vila

Secretàri: Oriol Pueyo

TRESORERA: Anna Feo  tresorera@amipaentorn.cat

 

Com hi podem participar?

Mitjançant les assemblees generals ( el primer dijous de cada mes a les 9 del vespre). És molt important que hi assitim el màxim  nombre de pares i mares, ja que és la manera de conèixer el funcionament de l’AMIPA, el nostre treball dins l’escola i per què és el lloc on podeu plantejar dubtes, qüestions o propostes.

També ens podeu trobar a info@amipaentorn.cat o en aquest blog, que us animem que visiteu per estar al dia de les nostres activitats.

 

Fes-te soci!

La quota de l’AMIPA és anual i per família ( 35€ ). Aquesta permet que l’AMIPA col·labori en el servei de Biblioteca de l’escola, en la contractació d’un mestre de música per a l’Educació Infantil, en la compra de material per l’escola (pissarres digitals, festa de Carnestoltes, projecte pati, festa de final de curs,…) A més fer-se soci permet gaudir de descomptes en la compra de llibres i beneficiar-se del servei de menjador, del Casalet Bon dia, migdia, tarda i les activitats extraescolars organitzades per l’AMIPA.

 RELACIÓ AMIPA’s:
Conjuntament amb les altres AMIPA de la comarca, s’intenta treballar en uns objectius comuns a nivell educatiu; s’organitzen xerrades i el darrer curs ha estat especialment activa aquesta funció degut a les nombroses reunions per tractar el tema de la gestió dels menjadors escolars. Aquesta relació amb les altres Amipa’s de la comarca ha sigut molt profitosa en la nostra lluita per mantenir la gestió del servei de menjador.

Finalment només ens queda recordar quin és el lema de la nostra escola “TOTS JUNTS FEM ESCOLA!” i que l’Amipa la formem totes les famílies i que tots i totes podem col·laborar amb el nostre granet de sorra, hi ha un munt de feines, gestions, comissions…on podem ser útils.

Recordar-vos que ens podeu trobar tots els primers dijous de mes a 2/4 de 10 del vespre a l’escola i a info@amipaentorn.cat i www.amipaentorn.cat.

ANIMEU-VOS!!