AMIPA

Qui som i què fem?

L’AMIPA representa les famílies, col·labora en les activitats educatives i fa de nexe entre l’escola i el seu entorn.

Des de l’associació es pot conèixer la situació del centre i vetllar pel manteniment de la qualitat de l’ensenyament dels nostres fills i filles.

La junta directiva de l’AMIPA està composada per les següents persones:

PRESIDENT: Sr. Jaume Surroca Estañol  president@amipaentorn.cat

VICE-PRESIDENT: Sr. Enric Silva

SECRETÀRIA: Sra. Marta Franch

TRESORERA: Sra. Núria Coll  tresorera@amipaentorn.cat

Com hi podem participar?

Mitjançant les assemblees generals ( el primer dijous de cada mes a les 9 del vespre). És molt important que hi assitim el màxim  nombre de pares i mares, ja que és la manera de conèixer el funcionament de l’AMIPA, el nostre treball dins l’escola i per què és el lloc on podeu plantejar dubtes, qüestions o propostes.

També ens podeu trobar a info@amipaentorn.cat o en aquest blog, que us animem que visiteu per estar al dia de les nostres activitats.

Fes-te soci!

La quota de l’AMIPA és anual i per família ( 30€ ). Aquesta permet que l’AMIPA col·labori en el servei de Biblioteca de l’escola, en la contractació d’un mestre de música per a l’Educació Infantil, en la compra de material per l’escola (pissarres digitals, festa de Carnestoltes, projecte pati, festa de final de curs,…) A més fer-se soci permet gaudir de descomptes en la compra de llibres i beneficiar-se del servei de menjador, del Casalet Bon dia, migdia, tarda i les activitats extraescolars organitzades per l’AMIPA.