TENEN LA MATEIXA CAPACITAT?

Els vostres fills i filles, ahir dia 19 de novembre, van posar en pràctica el mètode científic en una activitat matemàtica.

Se’ls va plantejar si les 3 ampolles de la portada tenien la mateixa capacitat. Ells i elles van observar i van explicar les seves hipòtesis. A  continuació, els hi vam dir que ho comprovessin emplenant una ampolla d’aigua i després abocar aquest líquid a l’altre ampolla per verificar si tenien la mateixa capacitat o no. Un cop comprovat, vam arribar a la conclusió que eran iguals en capacitat i que el tamany sovint influeix en les nostres hipòtesis.

Un cop fet això, els vam plantejar una altra activitat. Quantes ampolles de 33cl necessitàvem per emplenar una ampolla d’un litre i de 2 litres. A partir d’aquí, també van averiguar quantes necessitaven per emplenar una d’un litre i mig.

Vam gaudir moltíssim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>