INICIATIVA DE L’AJUNTAMENT DE VILADECANS

Compartim amb vosaltres un material que ha produït l’Ajuntament de Viladecans adreçat a  famílies de Viladecans amb fills i filles a primària. Aquest material forma part del  procés participatiu “Imagina la Viladecans del 2030” que tot just engega l’Ajuntament.

Entre els diversos materials posen a disposició  el QUADERN DE DEBAT FAMILIAR inspirat en la Guia per a l’Educació Primària de l’Agenda Urbana Espanyola (2020). Aquest quadern virtual està adreçat a famílies amb nens i nenes cursant primària, i té com a objectiu recollir com els infants s’imaginen la Viladecans del 2030. Cada repte plantejat ve acompanyat d’una explicació de la temàtica, curiositats, una activitat d’anàlisi, exploració i/o reflexió, compromisos i un espai per recollir les seves propostes sobre com millorar el nostre municipi.

El quadern estarà actiu fins el 17 de gener a: CATALÀ: https://www.viladecans.cat/ca/quadernfamiliar i CASTELLÀ: https://www.viladecans.cat/es/cuadernofamiliar, i l’Ajuntament en farà difusió a través del seus canals habituals (viladecans.cat, instagram, facebook, youtube…).

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>