Els Sputniks cuinem…

La classe dels SPUTNIKS al taller de cuina hem preparat un esmorzar:

LLESCA AMB ESCALIVADA I TONYINA.

Aquí tenim els ingredients:

cuina1

Aquí   tenim   els   estris:

cuina2

Elaboració ( com es fa )

  • Encenem el forn i posem damunt de la safata paper d’alumini.

cuina3

  • Rentem el pebrot i l’ albergínia.

cuina4

  • Ho   fiquem   tot   al   forn   fins     que   es   quedi   negre.

cuina5

  • Deixem refredar ´traiem la pell i ho fem a tires.
  • Parem taula per esmorzar.

cuina6

  • Torrem la llesca de pa. Posem damunt de la llesca el tomàquet, el pebrot, l´albergínia , la tonyina, una mica de sal i un raig d’oli.

cuina7

cuina8

ESTAVA BONÍSSIMMMMM!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>