Festes a l’Hospital.

Avui des de l’escola de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol us explicaré la meva experiència:
Porto aquí ingressat gairebé 20 dies i he hagut de passar les Festes de Nadal aquí.
La sensació de rebre als Reis Mags a la meva habitació va ser una experiència estranya , per una banda bona, perquè em va fer gràcia veure’ls però després penso que podria estar amb la meva família a casa celebrant-ho amb el rosco de Reis, rient perquè t’estàs menjant el teu tros de rosco i trobes la fava però no li dius a ningú … En definitiva, el que vull explicar és que les vacances aquí no han estat tan dolentes malgrat que vaig passar uns dies a la UCI. El dia 28 vaig pujar a planta vaig menjar el raïm aquí. Aquell dia va venir la penya i em van regalar : una pilota commemorativa de la penya, un maletí on venen 10 jocs de taula , un USB i una bossa de la penya. Més tard el dia 5 van venir els Reis Mags, que no venien sols, els acompanyaven els seus patges reials, la TV de Badalona i, fins i tot l’ alcaldessa de Badalona que no va entrar a cap habitació .
M´acomiado amb una gran abraçada de tots aquells infermers i infermeres que me han cuidat tant i bé. I li dedico aquet text a la meva família perquè me l’estimo molt.

Ismael R.(15 anys)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>