COMENÇA EL NOU CURS ESCOLAR. AQUEST CURS INTENTAREM SEGUIR L’ACTUALITAT A TRAVÉS D’EN NUSHU, UN PERSONATGE QUE ENS ANIRÀ EXPLICANT LES NOTÍCIES MÉS DESTACADES QUE PASSEN AL NOSTRE VOLTANT.

FELIÇ CURS 2019-20!!!!    Roser “la profe”

Un Scratch a La lluna

Aquest any a l’aula hospitalaria de Can Ruti estem treballant la Lluna i jo m’he animat a fer una portada interactiva molt divertida. Al principi no sabia que fer però al dia següent em vaig inspirar!  Vaig fer que quan es clica la bandera verda canvia tota la escriptura, sou capaços de descobrir que posa?. Atents abans de donar-li a la bandera verda fixeu-vos en el que posa. Totes les lletres fan alguna cosa quan las prems: canviar de color, fer-se més gran, fer sorolls o, fins i tot dir-te Hola!.

Us recomano provar a fer el vostre Scratch perquè us endinsareu al mon de la programació de manera que us divertireu molt.  (Adam 14 anys)

Aquí ho deixo:

Les festes!!

Hola, avui desde l`escola de l’hospital volem explicar un petit projecte que estem fent. Es tracta de fer unes enquestes sobre les festes, específicament Halloween i la Castanyada. El dia següent d’arribar a l`hospital la Roser, que és la “profe”, ens va proposar fer aquest projecte. A tots ens va semblar bé esclar era molt divertit. Al començament érem 3 noies, la Laila, la Marta i jo l`Edurne.El primer dia d`enquestes vam anar habitació per habitació preguntant. Aquesta era la graella de les enquestes on anotem les respostes.

Unes quantes imatges:

 

Com veieu la primera pregunta és l’edat, la segona és el seu país d’origen, en tercer lloc preguntem si són personal hospitalari i per finalitzar la gran pregunta…Que celebren més…Halloween ó la Castanyada?! va ser molt divertit, a mi em va tocar ser la primera en preguntar però per sort li vaig preguntar a la meva germana.després ho va fer la Marta i per ultim la Laila, i així successivament. Va ser un dia molt divertit i una experiència inoblidable, repetiria aquell dia mil vegades.

Edurne D ( 13 anys )

Graan actuació de música a Pediatria.

Avui a l’hospital han vingut 2 persones a cantar cançons per la gent, la noia és deia Aisha i el noi és deia Aaron. No ho sabíem ,va ser una sorpresa! Tots ens vam sorprendre per la visita d’aquestes persones, per cert… l’Aisha canta molt bé i l’Aaron toca molt bé la guitarra.  El públic érem nosaltres( amb pijama), familiars i personal de la planta, un públic més diferent del que estic acostumat. L’Aisha cantava cançons molts boniques però quasi totes eren en àngles, una de les cançons que va cantar va ser d’un artista bastant famós que es diu Ed Sheeran. Finalment quan ja anaven acabant,el públic li demanava cançons que no portaven preparades i no sabia com era la lletra, però va proposar fer una llista per  apuntar-se les cançons que li deian el públic per algún altre dia venir i cantar-les. Al final unes nenes es van animar i van  sortir per cantar amb l’Aisha i l’Aaron.. A sota del video us expliquen la seva experiència.  Aqui teniu un trosset del que va passar!.

Christian L, (14 anys)

La meva experiència!!!

Hola sóc la Daniela ahir quan vaig venir a l’escola de l’hospital no m’esperava que m’ho passés tan però tan bé. Em vaig divertir molt!  Hi havia una noia cantant i un noi tocant la guitarra  hi fins i tot em vaig  animar a cantar la cançó de xina i m’ho vaig passar genial.

Daniela D. (9anys)

Hola, soc la Nihal i avui,  quan he vingut a l’hospital  m’he trobat amb un concert. He escoltat música i m’ha agradat molt. També he cantat  la de china y m’ha encantat. Era molt guai, era molt xula  i divertida i la he cantat amb l’Aisha  i l’Aaron, també amb la Daniela. Son super amables i guapos .

Nihal (8 anys)

#ICsfluencers

Hola!!
No t’ho creuràs però ara sóc “influencer”!
Millor dir, #ICsfluencers. I això què vol dir? Doncs que aquesta setmana l’ICS m’ha cedit el seu perfil de Twitter per explicar com és el meu dia a dia treballant com a professora responsable de l’Aula Hospitalària de l’@hgermanstrias. Però necessito que m’acompanyis en aquesta aventura virtual, saber que hi ha algú a l’altra banda que em llegeix. Pots seguir tot el que aniré compartint a través del hashtag #S21JP o del compte de l’ICS a Twitter (https://twitter.com/icscat) i Instagram (https://www.instagram.com/icscatalunya/). Ah! I si t’animes a fer RT, m’agrades i comentaris t’ho agrairé moltíssim! Compto amb tu? Merci!!

Gossos a l’hospital!!!

Avui sorpresa!
A l’hospital m’he trobat uns gossos:
la Nona i el Mou. Són molt bons i m’ he divertit molt!
Fan tot el que els hi mano. Aqui ho veieu en aquest VIDEO! Adrià  P. (7anys)     

Avui he llegit un llibre amb la Roser, que és la mestra, i les noies que cuiden els gossos. M’he divertit molt!
Luis Moreno  (7 anys)

Arriba l’Expo!!!

Ja és aquí!!! Aquí teniu l’exposició “TRILOGIA MARINA”, en la qual podreu trobar un tastet de la feina feta pels infants i joves de la 7a planta, al llarg de tot el curs. La trobareu al passadís de les exposicions situat a la Planta Baixa, a prop del banc de Sang. La podreu veure fins al 29 de juny. També hi trobareu al vestíbul de Psiquiatria uns magnífics fòssils marins.

Si cliqueu a sobre podreu veure un video amb algunes imatges de l’exposició.

“CONTAMINACIÓ, MOVIMENT I DESGEL, L’EXPOSCIÓ FETA PELS INFANTS INGRESSATS El passadís de la planta baixa acull durat tot el mes de juny l’exposició “TRILOGIA MARINA”, feta pels petits artistes de l’Aula Hospitalària. En aquesta mostra els infants han treballat la idea del mar com a punt de trobada i relació dels éssers humans; per pescar, comerciar, viatjar, jugar, investigar i, fins i tot per fugir de paîsos en guerra. L’exposició forma part del projecte artistic TIRETADES, coordinat per la cooperativa Art&Coop., que ha transformat els vestíbuls de la Planta Principal i de Consultes externes en veritables galeries de museu.”

Un mag

Hola!! Avui a l’escola de l’hospital ha vingut el mag l’Adan Xou, era molt graciós i divertit feia uns trucs espectaculars!

El que més m’ha agradat ha sigut quan el mag feia que a la Monica li sortissin  monedes per tot el cos i el Diego no li sortia cap i a mi i a l’altre gent ens sortien.

DANIELA (9A)                                                                                                                                                     MATILDE (8A)