PRIMER PREMI AL CONCURS ESPRINT DE CONTES

Dimecres 15 de març s’ha celebrat l’acte de lliurament de premis del concurs Esprint de Contes 2017. El nostre centre hi va participar el 8 de febrer en la categoria de primer cicle d’ESO (vegeu notícia Esprint de Contes, 8 de febrer de 2017).
Tots els… Llegeix més»

L’OCELL PUHUY

Durant aquest segon trimestre els alumnes de l’aula d’acollida de l’institut han participat en el projecte Arrelarreu Contes, organitzat per Òmnium Cultural i que s’ha desenvolupat al centre. Es tracta d’un projecte en què els alumnes han preparat un conte dels seus països d’origen per explicar-lo… Llegeix més»

SOTA PRESSIÓ

Dimecres 15 de març els alumnes de 3r d’ESO han anat a Els Químics Espai Jove per dur a terme el taller Prevenció del consum de drogues i conductes violentes: sota pressió. El taller constava d’una exposició guiada per una dinamitzadora on s’exposava una història… Llegeix més»

XERRADA DE SENSIBILITZACIÓ. ELS REFUGIATS

Trenkalòs és una associació que treballa en dos àmbits d’actuació: d’una banda gestiona projectes de cooperació internacional conjuntament amb entitats locals, d’altra banda realitza activitats de formació i sensibilització en l’àmbit territorial català.
Un dels seus fundadors i representants més actiu, en Jordi Rodri, ha estat… Llegeix més»

CONCURS THE FONIX

El passat 25 de febrer, tres alumnes del nostre institut, en Xavier Satorra de 1r, l’Aina Garriga de 2n, i la Hafsa Banane de 3r, van participar a la fase territorial del 10è concurs d’anglès interescolar THE FONIX, després d’haver estat seleccionats com a guanyadors… Llegeix més»

LA PEDRA DE GIRONA

El dijous 23 de febrer, els alumnes de 1r d’ESO van fer l’activitat La Pedra de Girona, organitzada per La Caseta. La visita començava a les Pedreres i continuava pel Barri Vell, itinerari al llarg del qual els monitors els van anar il·lustrar amb exemples… Llegeix més»

VIDEOCONFERENCE

On Tuesday 21st February, our students from 2ESOA took part in a videoconference with two other schools: one in Gornja Stubica (Croatia), the other in Smardzewice (Poland). This activity is part of an eTwinning Project called Less Face, more Book, which has as its main… Llegeix més»

QUÈ PASSA AMB EL WHATSAPP?

El divendres 17 de febrer els alumnes de 1r d’ESO van participar en el taller de sensibilització sobre tecnologia de la informació i de la comunicació anomenat Què passa amb el whatsapp?, organitzat i representat per l’Associació Kilalia.
A partir d’unes breus escenes teatrals s’ha intentat… Llegeix més»

MÉS ENLLÀ DEL GOOGLE I LA VIKIPÈDIA

Dilluns 20 i dimarts 21 de febrer, els alumnes de 3r d’ESO han assistit a la biblioteca Carles Rahola per realitzar el taller Més enllà del Google i la Vikipèdia, destinat a millorar la cerca d’informació des de les biblioteques.
El contingut d’aquest taller posava de… Llegeix més»

EL CAMÍ DEL DELEGAT

El passat 10 de febrer, 6 alumnes, delegats i sotsdelegats de segon d’ESO, vam assistir a la Jornada de Delegats i Delegades del Gironès. La trobada va tenir lloc a la Sitja de Fornells de la Selva, on es van dur a terme, durant tot… Llegeix més»

TREBALLEM ELS ÀTOMS

Els grecs li van donar nom: indivisible, tot exposant que totes les coses que ens envolten, ocupen un lloc a l’espai i tenen un volum definit han d’estar constituïdes per quelcom que sigui la part més petita integrant de tot cos. Molts segles després, van… Llegeix més»

UN ALTRE ESPRINT DE CONTES

Ha arribat el dia! Avui dia 8 de febrer, un grup de nois i noies de primer cicle d’ESO han participat a l’Esprint de Contes, un concurs en què els alumnes treballen en equips mixtes per crear un conte i una obra plàstica relacionada amb… Llegeix més»

UAP 2017

Els dies 1, 2, 3 i 4 de febrer se celebra al teatre municipal de Girona la Cantata per la Pau, la UAP 2017, un musical de suport als projectes de Càritas i Oxfam Intermon per ajudar les persones que busquen refugi a Europa. Enguany… Llegeix més»