Creadors en residència

Assajos Creadors en Residència dels alumnes d’aula oberta al Mercat de les Flors
Els alumnes d’aula oberta han fet els darrers assajos  de l’espectacle “Nosotros” que estrenen avui al Mercat de les Flors sota la direcció del coreògraf i ballarí Toni Mira

20170614_104600 20170614_095840

Creadors en residència

Els alumnes d’aula oberta, han participat en el projecte Creadors en Residència als instituts de Barcelona
Creadors en Residència és una iniciativa conjunta de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB), Fàbriques de creació, i el Consorci d’Educació de Barcelona, amb la col·laboració del MACBA.

En Residència és… Llegeix més»

Visita al parlament 3r ESO

La  visita  al  Parlament  ha  estat organitzada  pel  Departament  de  Matemàtiques conjuntament amb el Departament de Socials (assignatura Cultura i Valors Ètics). L’objectiu  principal  va  ser  visitar  el  Parlament  de  Catalunya  que  és  un  dels parlaments  més  antics  del  món,  i  conèixer  les  seves  funcions. … Llegeix més»

Audiència pública

VII AUDIÈNCIA PÚBLICA ALS NOIS I NOIES DELS DISTRICTE DE SAN ANDREU  curs 2016-17
Els alumnes de 1er d’ESO hem estat treballant al llarg de tot el curs al voltant del tema BARCELONA, CIUTAT REFUGI amb l’objectiu de poder participar a l’Audiència Pública als nois i… Llegeix més»

Mercadillo del Comas

Per primera vegada els alumnes de 4t han posat en marxa “El Mercadillo del Comas”, per treure diners pel seu viatge a Roma. Dissabte eren al carrer Barcino, venent roba, joies i altres andròmines curioses, cedides pels professors. Va ser divertit i profitós.
Llegeix més»

Matí de teatre

Un cop més, els alumnes de 4t van al teatre. Aquesta vegada al Poliorama, a veure Invasió Subtil, de Pere Calders. Bona actuació per un text magnífic.
 

Visita Fundació Joan Maragall

Els alumnes de 4t van visitar la Fundació Joan Maragall. De la mà d’en Pere, descendent del poeta i responsable del llegat, ens endinsàrem en un altre temps i un altre espai, lluny del brogit dels nostres dies per conèixer detalls de la faceta més… Llegeix més»

Visita a la Colònia Güell

Divendres 28 d’abril els alumnes de 3r ESO vam fer un recorregut per la Colònia industrial d’origen modernista que ens va captivar per el seu encant i la tranquil·litat del seu entorn que transmet l’atmosfera del segle XIX que encara és present en els seus… Llegeix més»