SORTIDA CRÈDIT DE SÍNTESI 1r d’ESO SANT LLORENÇ DEL MUNT I LA MOLA

Els alumnes de 1r d’ESO han començat el Crèdit de Síntesi avui dimecres 13 de juny. La sortida és l’inici d’un munt d’activitats que giraran al voltant del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i La Mola.
Hem tingut un dia fantàstic i hem après molt sobre la fauna, les roques, el monestir, els bandolers,…
Properament us ensenyarem el resultat d’aquest fantàstic treball!!!… Llegeix més»

COMUNICAT A LES FAMÍLIES PER AL FINAL DE CURS (11/06/2018)

A les famílies del centre

Us recordem que el dilluns 11 de juny començarà la jornada intensiva per als cursos ESO. Això vol dir que l’activitat lectiva acaba a les 13:45 hores cada dia en el que queda de curs i que no hi haurà classes els dilluns i dimarts per la tarda. Aquesta informació ja figurava en el calendari acumulat enviat fa uns quants dies.

Adjunt teniu el calendari de sortides de final de curs, especificades per cursos. En la columna d’observacions figura l’hora en què se sortirà i l’hora aproximada de tornada. Tot dependrà del transport i de l’estat del trànsit.

Cordialment

Evaristo González Prieto

Director… Llegeix més»

Mujeres con historia

Con motivo de la celebración del 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer, el alumnado de segundo de ESO se ha fijado en mujeres que han destacado en sus campos de estudio o de trabajo o que han llevado a cabo acciones que hicieron mejorar la sociedad y con ello nuestras vidas. Mujeres con una vida inspiradora a las que, no obstante, no siempre se les ha prestado la debida atención o no siempre les fueron reconocidos sus logros.… Llegeix més»