Història 25 anys

Història: 25 anys, 25 punts de vista

Commemoració del 25è aniversari: curs 2012-2013

L’institut Torre del Palau va complir 25 anys durant el curs 2012-2013. Abans havia estat un centre de primària. Podeu veure un breu resum de la seva història al Dossier de Premsa.

D’entre els actes per commemorar el 25è aniversari es van fer algunes actuacions dedicades a recordar i plasmar la història del centre. Poc a poc la renovació, canvi i jubilació del professorat fa que les persones noves i la gent interessada no coneguin la memòria històrica de l’institut.

Més de 30.000 alumnes han passat per les seves aules, moltes famílies han participat en l’educació, molts professors i professores han deixat la seva empremta, milions de visites a la web i tots plegats han fet el que ara hi som.

Durant el curs 2012-2013 es va fer una línia del temps amb els fets més destacables. La podeu trobar a la zona superior de l’entrada de l’edifici principal. Plasmada en un altre format, també es pot consultar en el llibre digital commemoratiu fet per a l’ocasió i titulat (clicar enllaç) “25 anys, 25 punts de vista”. Es troba en format digital. El seu índex recull 25 entrevistes a persones relacionades amb l’institut, la història del centre amb fets i un recull d’algunes notícies publicades en paper en alguns mitjans de comunicació.

Un altre llibre digital editat recull coneixements i notícies de l’institut que es poden consultar a Internet: (clicar enllaç) “Et Regalem Coneixement”.

25 ansy d'història