Taller astronomia 1r ESO

Dilluns i dimarts 13 i 14 de novembre, coincidint amb la setmana de la ciència, els alumnes de 1r ESO han fet l’activitat “Mirant el sol”  dirigida per l’Observatori Astronòmic de Castelltallat.
L’activitat constava de tres parts:
– Una xerrada sobre l’Univers i els seus misteris.
– L’observació del… Llegeix més»

Intercanvi anglès

La setmana passada alguns alumnes de 1r de Batxillerat van fer d’amfitrions i van acollir a casa seva nois i noies de Bocholt, una ciutat del nord-oest d’Alemanya. De dimarts a divendres van fer activitats conjuntes per afavorir la pràctica de l’anglès i el coneixement… Llegeix més»

Jornada Equilibri 1r BTX

Enguany les Jornades Per l’Equilibri van començar a l’institut el 3 de novembre. Es tracta d’un projecte iniciat el curs 07/08, coordinat per la professora de Ciències Experimentals, Rosa M. Batlló, amb l’objectiu de treballar aspectes relacionats amb la salut.
La primera jornada es va portar… Llegeix més»

Game over

Game over és el nom d’un taller que cada any fan els alumnes de 4t d’ESO per conscienciar-se sobre la responsabilitat que significa conduir un vehicle per la via pública. Enguany es va fer el divendres 3 de novembre. Ens va visitar el Jordi,  lesionat… Llegeix més»

VAGA 8 NOVEMBRE 2017

VAGA 8 NOVEMBRE
Informem que la major part del professorat del centre (un 75% del total) s’ha adherit a la vaga convocada pels sindicats CSC, USTEC i CGT, per demà dia 8 de novembre, per aquest motiu, el centre suspèn l’activitat lectiva habitual, atès que no… Llegeix més»

VAGA ESTUDIANTS 26.10.17

VAGA ESTUDIANTS 26.10.17
Els estudiants de 3r, 4t d’ESO i Batxillerat han decidit adherir-se a la vaga de demà, 26 d’octubre, convocada pels dos sindicats de Catalunya.
Els alumnes que facin vaga han de dur un justificant.
 

Sortida Can Vila

Divendres, 6 d’octubre, els alumnes de 1r d’ESO van fer una sortida de tutoria a Can Vila, on van poder gaudir d’un matí d’activitats diverses amb l’objectiu d’afavorir la convivència entre ells i així poder escollir els/les delegats/des amb més criteri.
Podeu veure més fotos a… Llegeix més»

Concentració

El dilluns, 2 d’octubre, alumnat i professorat del nostre institut es va concentrar davant les portes del centre per mostrar el seu rebuig a l’actuació policial que havia tingut lloc el dia anterior en moltes escoles, instituts i d’altres espais de Catalunya.
Us deixem unes imatges… Llegeix més»

Vaga general

Amb motiu de la vaga general convocada per demà, dia 3 d’octubre, us comuniquem que el centre romandrà tancat.

Premi treball de recerca

Novament ens plau comunicar-vos que la Irene Real ha obtingut un altre reconeixement al seu treball de recerca Plàstic o fusta, tot és acústica, tutoritzat pel professor Arnau González.
El treball va ser premiat el dia 20 de setembre amb un accèsit en el I Premi ESMUC… Llegeix més»