Ja podeu accedir a tota la informació, inclosa la tria d’optatives.

Recordeu que l’AMPA us ofereix la possibilitat de comprar llibres a través de dues empreses: Iddink i Servicio Universidad.

LLISTAT
LLIBRES
FEINES
ESTIU
CALENDARI
EXÀMENS
SETEMBRE
CARTA
FAMÍLIES I MATERIAL 1r ESO
OPTATIVES
 Llibres modificat  Feines estiu modificat  Calendari carta famílies 2  

Distinció PAU

El 20 de juliol es va fer l’acte de lliurament de les Distincions de les PAU 2018, en reconeixement als alumnes que han obtingut un 9 o més en la fase general de les PAU.
Enguany felicitem a l’Elna Cornelles per haver aconseguit aquesta distinció.
 

FINALISTES CONCURS LITERARI FICCIONS

Felicitem la Jèssica Diaz, el Roger Jover i l’Anna Santos, de 4t d’ESO, per haver quedat finalistes en la 10a edició del Concurs Literari Ficcions, una gran aventura de crear històries.
Enhorabona!!!!

Resultats PAU

Ahir vam saber els resultats de les PAU en el nostre centre: un 100% d’aprovats, una distinció (per qui aconsegueix un 9 o més en la nota de la fase general de les PAU) i una mitjana de notes en la fase general de les… Llegeix més»

Treball de síntesi 3r ESO

Els alumnes de 3r d’ESO han fet un curtmetratge com a treball de síntesi d’enguany. L’últim dia, i després de lliurar la memòria del treball, es van reunir tots els alumnes i l’Equip Docent al gimnàs per visionar les filmacions. En acabar, es va fer entrega… Llegeix més»

Revetlla segura

Durant el treball de síntesi de 1r d’ESO “La nit de Sant Joan”, els bombers van donar alguns consells per gaudir d’una revetlla segura.
Podeu trobar més fotos a l’apartat habitual del web.

Viatge final etapa

Com a comiat de final d’etapa, els alumnes de 4t d’ESO han fet un viatge a Itàlia de cinc dies. Verona, Venècia, Florència i Siena són les ciutats que han visitat.

Acampada

Els alumnes de 1r de Batxillerat han estat tres dies d’acampada a Sales, on han fet una cursa d’orientació i han pujat a la Gallina Pelada.
Més fotos a l’apartat habitual del web.

Caminada i piscina

Com a activitat de final de curs i abans de començar el Treball de Síntesi, els alumnes de 1r d’ESO van fer el 15 de juny una caminada i després, per refrescar-se una mica, van acabar de passar el matí a la piscina.
Podeu veure més… Llegeix més»

Illa Fantasia

Per recuperar forces pel Treball de Síntesi que es fa la darrera setmana de curs, els alumnes de 2n d’ESO van anar el 15 de juny a Illa Fantasia.
Podeu veure més fotos a l’apartat habitual del web.

Educació Física a la piscina

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO van anar per torns la setmana passada a la piscina, per fer Educació Física d’una manera diferent. Sort que per fi havia arribat el bon temps i els nois i noies van poder gaudir de l’aigua, el sol… Llegeix més»