Departament d'Ensenyament
alexia
manualsalexia
iddink
agenda21
biblio
galeria
ampa
comenius
avaluacio
cicles
bridgestofuture

Qui hi ha? 

0 usuaris registrats i 4 usuaris anònims connectats

Sou un convidat/da anònim.

La vida és com anar en bicicleta. No et caus llevat de quan deixes de pedalejar Carl Popper

No registrats: Sortida Aiguamolls Rufea 2n ESO

Enviat per lcamats el Dimecres, 09 de Abril de 2014 a les 18:13

SORTIDA AIGUAMOLLS DE RUFEA 2n ESO

Els dies 31 de març i 7 d’abril, els alumnes de 2n d’ESO han visitat els aiguamolls de Rufea, una àrea que destaca per les seves condicions ambientals i paisatgístiques. La partida de Rufea, com tantes altres de l’horta, ha sofert nombroses modificacions al llarg de la seva història.

Els alumnes van poder observar els tres ambients que hi ha als aiguamolls: la bassa, el tamarigar i el prat amb joncs i el riu i el bosc de ribera. Així, entre la flora van poder identificar l’àlber, el xop, el salze, el tamariu i el canyís. Pel que fa a la fauna van poder observar ocells, com el corb marí, el cullerot, l’ànec coll-verd, el bernat pescaire i l’esplugabou i el martinet de nit. Per cert, aquest últim, força difícil d'observar.

No registrats: Visita abocador

Enviat per cdomenech el Dimecres, 09 de Abril de 2014 a les 10:04

VISITA A L'ABOCADOR, LA PLANTA DE COMPOSTATGE I EL CENTRE D'INTERPRETACIÓ DE SERRALLARGA.


Dimarts 8 d'abril els alumnes guanyadors del premi “Convivència en positiu” dels grups classe 3r. d'ESO A i 4t. d'ESO C han estat convidats a la sortida gratuïta que s'ha fet, com a activitat docent, a l'abocador i la planta de compostatge comarcal de Montoliu i el centre d'interpretació de Serrallarga per tal d'afavorir els hàbits d'ordre, netedat, bon comportament, estalvi energètic i convivència positiva del nostre centre.

No registrats: CORAL - ANDORRA

Enviat per rsegura el Dimecres, 09 de Abril de 2014 a les 08:59

INTERCANVI DE LA CORAL DEL MARIA RÚBIES AMB LA CORAL D'ENCAMP D'ANDORRA

Els passats dies 2 i 3 d'abril les alumnes que participen a la coral de l'institut vam anar a Encamp (Andorra) a cantar juntament amb la coral de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp. Quan vam arribar ens van rebre a l'institut i ens van fer la presentació del centre i vam visitar la població. Vam dinar i vam anar a assajar a l'auditori de l'edifici del Comú d'Encamp. Quan vam acabar l'assaig, vam anar a la Casa de Colònies Aina a Canillo, on ens allotjàvem, a deixar les coses, descansar, sopar i preparar-nos per anar a fer el Concert de Primavera a les 21h.

Cada coral va interpretar el seu repertori propi durant el concert i, finalment, ambdues corals van interpretar conjuntament la cançó de Llença't. Nosaltres vam cantar amb moltes ganes i ho vam fer molt bé malgrat els nervis inicials. Va ser tota una experiència poder cantar en un auditori amb un tècnic de so per a nosaltres i cantar davant d'un públic. Vam poder gaudir d'una molt bona actuació de l'altra coral amb més experiència que la nostra. Van interpretar-nos unes cançons molt boniques. Les veus estaven molt ben treballades i a més contaven amb un bon acompanyament instrumental. Ens va servir a tots per a motivar-nos a seguir treballant i millorar cada dia una mica més. Hem tornat amb més ganes que mai de seguir cantant. Quan es va acabar el concert ens vam dirigir cap a l'alberg a descansar.

L'endemà desprès d'esmorzar vam tornar a anar a l'institut on vam repetir el concert aquest cop al gimnàs davant de tots els alumnes de tercer. L'experiència del dia anterior ens va servir i vam cantar més còmodament. Com que va ploure pràcticament durant els dos dies de la sortida vam acabar la nostra estada a Andorra al Palau de Gel de Canillo a patinar. Després de dinar ens vam acomiadar dels membres de la coral que tan bé ens van rebre i acollir durant aquells dos dies i vam agafar l'autocar per tornar cap a casa.

No registrats: El planeta Mart està en oposició aquesta nit

Enviat per xfranch el Dimarts, 08 de Abril de 2014 a les 20:38

Sortida a BCN 4t d'ESO

Enviat per admin el Dimarts, 08 de Abril de 2014 a les 13:45

Sortida de 4t de l’ESO a Barcelona el 7 d’abril.

Els alumnes de 4 t de l’ESO han anat a Barcelona el dilluns 7 d’abril. Les activitats les organitzaven departaments de Tecnologia i de Ciències Socials; aquestes consistien en un taller per als alumnes dels itineraris de lletres, socials i part dels de cicles formatius, que anaren al port de Barcelona, al moll de Grimaldi Cruises i allí farem una activitat de com és l'estructura i la quotidianitat en un vaixell de tipus creuer, on explicaren des de com s’omplen les bodegues, la tipologia dels cabines i, la part més important de la nau, el pont de comandament. L’altre grup dels alumnes de 4t dels itineraris de ciències, al matí visitaren el Mobile World Center de Barcelona. La visita està relacionada amb l'optativa d'Informàtica, a través de la qual el nostre institut participa en el projecte Mobilitzem la informàtica,un programa educatiu pioner que ha engegat aquest any el Departament d'Ensenyament  amb MSchools, i que es basa en els usos de la tecnologia mòbil  a l'escola i en la creació d'apps escolars. Feren una visita guiada per l'exposició permanent i un taller amb dispositius mòbils.

Al migdia dinaren per la zona turística del Moll de la Fusta, a més de fer algunes compres. I per la tarda tots plegats, anaren al Parlament de Catalunya on feren una visita guiada per copsar el funcionament d'una institució democràtica, a part de fer un tomb pel parc de la Ciutadella, que en aquell dia de primavera estava magnífic.

No registrats: Intercanvi frança 2014

Enviat per admin el Divendres, 04 de Abril de 2014 a les 13:35

INTERCANVI AMB EL COLLÈGE CAMILLE CLAUDEL (MONTPELLIER)

Fa només una setmana que hem arribat de Montpellier on ha finalitzat la segona etapa del nostre intercanvi amb el collège Camille Claudel.

Deu alumnes de 3ESO acompanyats de la seva professora de francès i de 28 alumnes de l'INS Samuel Gili i Gaya, han estat els participants d'aquesta activitat, aquest any.

Vàrem sortir de Lleida el dia 20 de març i vàrem tornar el dia 28 de març. Entre les activitats que vam fer, cal destacar la visita de la ciutat de Montpellier, desconeguda per la majoria dels nostres alumnes, la visita de la ciutat de Nîmes, la passejada en vaixell pels canals d'Aigues-Mortes i la descoberta de la vida de Molière a Pézenas, la ciutat natal del dramaturg francès.

Els nostres alumnes també van poder veure com es desenvolupa la vida escolar en un collège francès ja que, un dels dies, van assistir a diferents classes amb els seus correspondants.

Després de l'èxit d'aquesta experiència, estem segurs que els nostres alumnes consideraran els intercanvis com una de les activitats d'aprenentatge més enriquidores. Així doncs, tots els que han participat aquest any, esperen tornar-hi l'any vinent i animen, a tot l'alumnat de francès, a participar-hi.


On vous attend !!!

Page 1 / 45 (1 - 6 of 270 Total) Next Page Last Page

Calendari 

Mes anterior Abril 2014 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
  1* 2* 3* 4 5 6
7* 8 9 10* 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22* 23* 24* 25* 26 27
28 29 30

Properes 

En els propers 15 dies
estacio_meteorologica
Edu3
edu365
Intranet
xtec
saga
correu xtec
paeria
softcatala
magraners
bordeta
familia_escola
uebordeta
Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb