Departament d'Ensenyament
alexia
manualsalexia
aconsell
iddink
agenda21
biblio
galeria
ampa
comenius
avaluacio
cicles
bridgestofuture

Qui hi ha? 

4 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

Trobo la televisió molt educativa. Cada cop que algú l’encén, em retiro a una altra habitació i llegeixo un llibre. Groucho Marx

Notícies

No registrats: Eleccions al Consell Escolar 2014-15

Enviada per admin el 30/Oct/2014 - 15:52

A la pàgina que enllaça la imatge hi trobareu tota la informació relacionada amb les eleccions al Consell Escolar. Aquest mateix enllaç el trobareu permanentment al menú esquerre.

Consell

No registrats: SEGUIMENT DE L'ACTIVITAT SOLAR

Enviada per xfranch el 28/Oct/2014 - 23:01

 Després d'un inici de tardor força ennuvolat, humit i plujós que ens va impedir qualsevol intent d'observació, la setmana passada, per fi, vam poder tenir un cel prou clar per a l'observació solar. Aquesta va ser la primera bona notícia i des de l'Observatori Astronòmic del Maria Rúbies (OAMR) vam poder estar tota la setmana, inclosos dissabte i diumenge fent-ne un seguiment de l'activitat. La segona fantàstica notícia és que el Sol ens va regalar l'aparició d'una enorme taca d'una grandària aproximada a  la del planeta Júpiter que podeu veure, a la mateixa escala que el Sol, a dalt a la dreta. Això significa unes 100 vegades més gran que la de casa nostra, el planeta Terra.

Esperem poder-vos oferir la seva observació en l'activitat prevista per a demà dimecres 29 d'octubre. Recordeu que també observarem la Lluna en quart creixent.

US HI ESPEREM.

copyright de les imatges. OAMR

DUES ALUMNES DE L'INSTITUT PARTICIPEN EN L'ENTRENAMENT DE LA SELECCIÓ CATALANA SUB-16 DE FUTBOL

Notícia publicada al diari Segre del divendres 24 d'octubre de 2014

Les alumnes Vicky Navarro i Paula Barreira

No registrats: Observació astronòmica

Enviada per xbenlliure el 28/Oct/2014 - 09:11

L'observatori astronòmic de l'institut convoca una activitat educativa oberta a alumnat i familiars, així com professorat i PAS i familiars. Dimecres 29 d'octubre de 17 a 19h es farà una jornada doble:

-  Primer: observació del Sol amb telescopis.

- Segon: observació de la Lluna amb telescopis.

Esperem a tots aquells que tingueu ganes d'aprendre, tot i que també volem demanar disculpes per la precipitació de la convocatòria. A més a més hem d'estar pendents del temps, ja que si la previsió fos dolenta ajornaríem la jornada aquí mateix a la intranet de l'insti.

Apunteu els assistents a una graella que hem deixat a consergeria i així ens ajudareu a fer previsió i donar una millor atenció.

Gràcies.

Totsusuaris: SETMANA MOBILITAT SOSTENIBLE

Enviada per jcarol el 21/Oct/2014 - 11:22

Cursa dels transports

Una cinquantena d'alumnes dels instituts de La Mitjana, Torre Vicens i el nostre, el  Maria Rúbies, vam ser a la tercera edició de la Cursa dels transports, activitat que forma part de la Setmana Sostenible i Segura.

La prova consistia a anar del centre fins a la plaça Sant Joan de tres maneres diferents i estudiar-ne el cost i l'impacte al medi: Un grup d'alumnes ho va fer en bus, d'altres en bicicleta i finalment uns altres a peu. El cost estimat va ser de 0,78 € en bus, 0,13 € en bici, i 0 € caminant. Quant al temps, els més ràpids van ser els ciclistes (14 min), seguits del bus (20 min) i els caminadors (34 min.). Uns resultats que conviden a la reflexió, la manera com ens movem condiciona la relació que tenim amb el medi, la butxaca i també la salut.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Calendari 

Mes anterior Novembre 2014 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Properes 

In the next 15 days
estacio_meteorologica
Edu3
edu365
Intranet
xtec
saga
correu xtec
paeria
softcatala
magraners
bordeta
familia_escola
uebordeta
Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb