Departament d'Ensenyament
alexia
manualsalexia
agenda21
biblio
galeria
ampa
comenius
avaluacio
cicles
bridgestofuture

Qui hi ha? 

8 convidats anònims en línia.

Sou un convidat/da anònim.

L'estadística és una ciència que demostra que si el meu veí té dos cotxes i jo cap, els dos en tenim un Anònim

Notícies

Web nova

Enviada per admin el 29/Jun/2016 - 11:06

Hem canviat d'adreça! Si el navegador web no us hi redirigeix, seguiu aquest enllaç.

Sereu redirigits al nou lloc en 5 segons. Feu clic aquí per cancel·lar la redirecció.

Visita Aiguamolls Rufea 1r i 2n ESO

Enviada per lcamats el 02/Jun/2016 - 10:24

SORTIDA AIGUAMOLLS DE RUFEA 1r i 2n ESO

Els dies 4, 5 i 25 de maig, els alumnes de 1r i 2n d’ESO han visitat els aiguamolls de Rufea, una àrea que destaca per les seves condicions ambientals i paisatgístiques.

Els aiguamolls de Rufea són una zona humida d'interès ecològic i social que formen part de les zones humides disperses per la plana de Lleida.

Els alumnes han pogut conèixer les característiques generals de l'ecosistema d'aiguamoll. Van poder observar els tres ambients que hi ha als aiguamolls: la bassa, el tamarigar i el prat amb joncs i el riu i el bosc de ribera. Així, entre la flora van poder identificar l’àlber, el xop, el salze, el tamariu i el canyís. Pel que fa a la fauna van poder observar ocells, com el corb marí, el cullerot, l’ànec coll-verd, el bernat pescaire i l’esplugabou i el martinet de nit. Per cert, aquest últim, força difícil d'observar.

No registrats: MACBETH

Enviada per mbascunana el 01/Jun/2016 - 12:02

MACBETH

El grup de teatre en anglès del Maria Rúbies, format per alumnes de 1r d'ESO, celebra l'esforç i dedicació que els ha posicionat en 3r lloc de Catalunya en el concurs de teatre organitzat pel Trinity College, representant Macbeth de William Shakespeare. Les professores reben agraïdes un pòster fet per ells amb dedicatòries i fotos de l'activitat.


 

 

 

No registrats: English week

Enviada per admin el 18/Mai/2016 - 10:32

ENGLISH WEEK

Tuesday 17th May

Today was our first day at Sta Sussanna English Week Camp. The journey was short as expected and our Bungalows are small but comfortable. In the afternoon we went to Adventure park and we did a lot of activities as climbing, zip lane, archery and low ropes courses. Before dinner we went for a walk to the vilage and at night we enjoyed a lot making new friends and dancing in the “DISCO LIGHT”. We don't have almost time to rest but we are having a great time!

Wednesday 18th May

we got up at 8 o’clock and at 9 we had breakfast. in the morning we did different problem solving activities and after that we went to the beach to play games and swimm. The afternoon we had fun dancing  “light it up” and swimming in the pool.  Georgina & Ariadna.

 Thursday 19th May

After breakfast we went to the beach to practice some watersports as Kayaking and Paddlesurfing. It was pretty cold and warmed up playing other sports on the beach. The afternoon was great riding  horses and playing some games. After the activities we went to the village to have a tasty handmade ice cream. At night we danced our favourite songs in the disco.  Ariadna

  Friday 19th May

Our last day was short.  After role playing we went to the swimming pool to enjoy the best weather of the week. After having our last meal Sinnead and geena gave us the certificates and we had to say goodbye . They are great and we had a great time with them.

 

No registrats: Ana Alcolea

Enviada per rbort el 17/Mai/2016 - 14:33

 

 VISITA ANA ALCOLEA

Al inicio de este trimestre recibimos la esperada visita de Ana Alcolea , autora del libro “ Donde aprenden a volar las gaviotas” que hemos leído en el segundo trimestre.

Preparamos la lectura, nos informamos sobre la II Guerra Mundial en Europa , sobretodo en Noruega, donde tienen lugar los hechos que nos relata Ana Alcolea. La historia de “Donde aprenden a volar las Gaviotas” la hemos leído, analizado, comentado en clase y sobretodo disfrutado.

Tras finalizar la lectura, preparamos la importante visita de la autora. Hicimos un mural dedicado a ella, Ana Alcolea, y a su libro. Escribimos todos opiniones que incluimos en el mural saliendo de la caja azul de caudales que guardaba todos los secretos por desvelar...Preparamos las preguntas para el gran día.

Finalmente, llegó el momento. Hemos tenido una oportunidad valiosísima, no siempre podemos conocer al escritor de un libro, en este caso escritora, y menos aún de uno que nos ha emocionado tanto como éste. Ana Alcolea, entre otras muchas cosas, nos contó lo que pensaba al escribir su libro, las experiencias en las que se había basado ( su vida en Noruega ), el hecho de que la de ella fuese, en el fondo, la visión de Arturo, el chico protagonista, cosa que nos sorprendió. Supimos el porqué de la historia que no se cuenta. Nos explicó, la autora, punto por punto, cómo había encontrado las ideas, los hechos y los personajes en la realidad misma. También nos mostró, además, los verdaderos escenarios y parajes en los que transcurre la historia.

Ana Alcolea , nos ha enseñado el porqué la imaginación es única e intransferible a la hora de leer, así como que las historias tienen que ser creíbles. Nos encantó la visita de Ana, es una mujer increíble, especial; fue un placer su visista y un privilegio poder hablar con ella de su libro.

La actividad fue estupenda y esperamos poder repetirla con más autores.

Castellano, 2º ESO

 

No registrats: Vè concurs de cristal·lització a l'escola

Enviada per xbenlliure el 09/Mai/2016 - 13:06

El passat divendres 6 de maig, 11 alumnes de 4t A i 3r E varen assistir al Cosmocaixa de Barcelona a la fase final del 5è concurs de cristal·lització a l’escola. Amb més de 60 centres participants i quasi bé 700 alumnes i professors de tot Catalunya, l’esdeveniment es consolida d’entre les activitats científiques anuals als instituts.

Finalment els treballs presentats pel nostre alumnat no va rebre cap premi de jurat, però si que els va quedar un bon sabor de boca amb el viatge, l’experiència, la visita al museu, i la posada en comú d’opinions amb altres estudiants de tot arreu.

 

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Avisos 

ATENCIÓ
Des del 15 de juliol de 2016, aquest espai només permet visualitzar-ne els continguts existents per facilitar-ne el trasllat, però no és possible afegir-ne de nous.
L'espai es tancarà de forma definitiva el dia 2 de novembre
Més informació.

Calendari 

Mes anterior Octubre 2016 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
      1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Properes 

En els propers 15 dies
estacio_meteorologica


Edu3
edu365
Intranet
xtec
saga
correu xtec
paeria
softcatala
magraners
bordeta
familia_escola
uebordeta
Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb