Departament d'Ensenyament
alexia
manualsalexia
iddink
agenda21
biblio
galeria
ampa
comenius
avaluacio
cicles
bridgestofuture

Qui hi ha? 

2 usuaris registrats i 5 convidats anònims estan en línia.

Sou un convidat/da anònim.

El pessimisme és una pèrdua de temps Norman Cousins

Notícies

No registrats: Ciència al carrer 2015

Enviada per lramirez el 26/Mai/2015 - 21:30

L’alumnat de 3r d’ESO participa en la fira Ciència al carrer

 

Per novè any consecutiu, el passat dissabte, 23 de maig, es va celebrar als carrers del centre de Lleida la fira Ciència al carrer. Com cada any, l’Institut Maria Rúbies va participar muntant un estand dinamitzat pel nostre alumnat de tercer d’ESO, on mostraren als nombrosos visitants diverses experiències científiques, totes elles sorprenents, divertides i amb un alt contingut científic.

 

No registrats: CERIMÒNIA DE GRADUACIÓ 2n BAT

Enviada per rsegura el 25/Mai/2015 - 10:18

CERIMÒNIA DE GRADUACIÓ DELS ALUMNES DE 2n DE BATXILLERAT

PROMOCIÓ 2013-2015

Divendres 23 de maig, es va celebrar al poliesportiu de l'institut, la cerimònia de graduació dels alumnes de 2n de Batxillerat de la promoció 2013-2015. Va ser una festa amb tots els alumnes graduats i les seves famílies, on van rebre les orles, van escoltar els parlaments del director i de la presidenta de l'AMPA, van poder gaudir de l'auca que les tutores els van recitar a duet, van repassar la seva vida a l'institut en un recull audiovisual i finalment, i després d'un petit refrigeri dempeus al fons del pavelló, va acabar tot amb un sopar de celebració molt animat. Felicitats a tots, i ara, a estudiar fort per a les proves d'accés a la Universitat.

No registrats: I OLIMPÍADA AGROALIMENTÀRIA

Enviada per rsegura el 21/Mai/2015 - 20:48

6 ALUMNES DE 2n DE BATXILLERAT PARTICIPEN EN LA I OLIMPÍADA AGROALIMENTÀRIA I AGROAMBIENTAL

ORGANITZADA PER L' ETSEA DE LA UDL

Com una manera més per motivar als alumnes de secundària en els seus estudis científico-tecnològics i animar-los en el seu camí cap a l'elecció de la seva futura carrera universitària, l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agrària de Lleida ha organitzat enguany la I Olimpíada Agroalimentària i Agroambiental, on aquells alumnes de les branques científica i tecnològica del nostre institut que s'hi han volgut presentar, han tingut l'oportunitat de mesurar els seus coneixements en una prova, juntament amb altres alumnes d'altres centres de Lleida i província.

Aquest tipus d'olimpíada s'ha dissenyat especialment per fomentar l'interès dels estudiants cap a les carreres universitàries que persegueixen formar titulats tècnics en els àmbits relacionats amb el sector agroalimentari i agroambiental, especialment en aquells propis de les ciències i enginyeries agràries, les ciències forestals, la tecnologia d'aliments, la ciència i producció animal i la biotecnologia aplicada a l'àmbit agroalimentari.

Ara n'hem d'esperar els resultats i confiem en que siguin bons. El premi als dos primers classificats de cadascuna de les tres matèries, Tecnologia Industrial, Biologia i Ciències de la Terra i del Medi és de 300 € pel guanyador i 150 € al segon classificat. A més, tindran l'oportunitat de presentar-se a l'OLIMPÍADA ESTATAL que se celebrarà a l'ETSIA de Madrid a finals de juny.

Entre els estudiants de Lleida que es presentin a les proves de Madrid, aquell estudiant que assoleixi millor puntuació gaudirà de matricula gratuïta durant el primer curs si vol matricular-se en una de les titulacions de Grau que s’imparteixen a l'ETSEA de Lleida.

No registrats: MERCATEC

Enviada per rsegura el 21/Mai/2015 - 20:25

ELS ALUMNES DE 3r D'ESO TOT UN MATÍ AL MERCATEC

El divendres 15 de maig, un matí fred i ventós després d'una setmana de molta calor, alumnes de 3r d'ESO i professorat de Ciències Experimentals i Tecnologies, vam visitar l'edició número XII del Mercat de Tecnologia que organitza cada any la UDL al seu campus de Cap Pont.

El Mercatec és la més gran exposició de treballs tecnològics i de ciència aplicada realitzats i presentats per alumnat d’ESO i Batxillerat de diversos centres educatius de la demarcació de Lleida. Ofereix a l’alumnat la possibilitat de mostrar les seves creacions tecnològiques, sense cap afany competitiu, als seus companys i companyes i a tothom que vulgui veure-ho.

Aquest any el Mercat de Tecnologia estava dedicat a la DONA i LA TECNOLOGIA. Vam tenir l'oportunitat de realitzar a més, diferents tallers: un ens mostrava la manera de comprovar l'autenticitat de les obres d'art, en un altre vam poder practicar la marqueteria i també vam repassar els invents i els descobriments dels nostres avantpassats físics, comprovavant les teories que ens han dut fins a la revolució tecnològica actual.

No registrats: 1r Batx Tarragona

Enviada per mbascunana el 19/Mai/2015 - 14:02

SORTIDA DE 1r DE BATXILLERAT A REUS I TARRAGONA
El passat dijous 7 de maig els alumnes de 1r de Batxillerat van fer una sortida a Reus i Tarragona.
Al matí, els estudiants del Batxillerat científic-tecnològic van visitar la Universitat Rovira i Virgili. Primer els van presentar els estudis que ofereix aquesta universitat i després, els alumnes de la modalitat de Ciències van fer un taller de Tecnologia dels aliments en el que van elaborar mató. Mentrestant, els de la modalitat de Tecnologia realitzaven un taller de Mecànica i van aprendre a fer assajos de propietats dels materials (duresa i tracció).
Els estudiants del Batxillerat social i humanístic es desplaçaven a Reus per visitar la fundació Pere Mata i el Museu Gaudí i estudiar el modernisme a Catalunya.
A la tarda, tots dos grups junts van fer un recorregut per la Tarragona romana, amb una visita guiada als espais més emblemàtics de la història d'aquesta ciutat.

No registrats: JORNADA D'ORIENTACIÓ

Enviada per cdomenech el 13/Mai/2015 - 12:37

JORNADA D'ORIENTACIÓ 4 rt. ESO

El passat divendres 8 de maig, al nostre centre, es va celebrar la jornada d'orientació professional per tots aquells alumnes de 4rt. que volen cursar cicles el proper curs. La jornada va estar dividida en dues parts, la primera va ser de caire més teòric duta a terme pel professor de cicles Ramon Roy i la segona part, més pràctica, on ex-alumnes del centre van exposar les seves pròpies vivències en el camp dels cicles formatius.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 »

Calendari 

Mes anterior Maig 2015 Mes següent
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
     1 2 3*
4* 5 6* 7* 8* 9* 10
11 12 13 14 15* 16 17
18* 19 20* 21 22*
23 24
25* 26 27 28 29 30 31

Properes 

En els propers 15 dies
estacio_meteorologica


Edu3
edu365
Intranet
xtec
saga
correu xtec
paeria
softcatala
magraners
bordeta
familia_escola
uebordeta
Web feta amb el Zikula
Logo &Agrava;gora
Logo Intraweb