Participem al programa Escola i Empresa

Dimarts 3 de desembre, l’alumnat de 4t d’ESO a classe d’Economia i l’alumnat de 1r de batxillerat a Economia de l’empresa, hem  participat al programa Escola i Empresa. En aquesta ocasió ens ha visitat Rafa Ramírez Pozo, gerent-administrador de l’empresa Neosalus, dedicada a l’equipament d’instal·lacions… Llegeix més»

4t va al teatre

Els alumnes de 4t d’ESO van assistir aquest dimarts a la representació teatral organitzada per Transeduca al col·legi Maristes de Lleida de l’obra “Cròniques de la veritat oculta” de Pere Calders. Els alumnes van poder gaudir de l’humor absurd d’aquest contista barceloní gràcies a l’excel·lent… Llegeix més»

Acte de signatura de l’Agenda 21

Des dels seus inicis, l’institut Maria Rúbies ha assumit la seva part de responsabilitat per aconseguir un centre més sostenible. És per això que des del curs 2006/2007 participa en el programa de l’Agenda 21 Escolar de Lleida promogut per l’Ajuntament de Lleida.
Aquest dilluns, 2… Llegeix més»

3r visita l’estació meteorològica

El proppassat dimecres 27 de novembre, l’alumnat de 3r d’ESO va visitar l’estació atmosfèrica Terres de Ponent de Lleida. Allà, un formador els va explicar com funcionen les màquines que permeten mesurar els gasos que conté l’atmosfera d’aquesta zona de la ciutat com el diòxid… Llegeix més»

Setmana solidària al Rúbies

Un any més, els nostres alumnes de 4t d’ESO han participat molt activament en el Gran recapte d’aliments, tant el divendres 1 de desembre en un supermercat del barri de la Bordeta, com el dilluns 4 de desembre a la tarda col·laborant amb el Banc… Llegeix més»

4t participa al FITJOVE

Divendres passat els alumnes de 4t van participar, a les instal·lacions del SICORIS CLUB, de les activitats organitzades pel Departament d’Esports de la Generalitat de Catalunya, el FITJOVE.
L’activitat consistia a realitzar un tastet d’activitats de Fitness per a motivar-los cap a la pràctica esportiva. El… Llegeix més»