ESO visita el Museu de Lleida

El Museu de Lleida ens ha permès transportar-nos a diferents èpoques, conèixer amb més profunditat la cultura i la manera de viure dels nostres avantpassats i visitar les restes que la nostra ciutat encara conserva tot i el pas dels anys. Cada nivell educatiu ha… Llegeix més»

Xerrada d’orientació per a 4t

Dijous 29 el Departament d’Orientació del Rúbies va organitzar una xerrada pensada per als alumnes de quart que volen anar a cicles formatius manipulatius, com per exemple, Fusteria o Instal·lacions. La conferència va ser duta a terme per la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida i… Llegeix més»

Batxillerat, notícia al diari Segre

Aquesta setmana s’ha produït canvis importants en les restriccions anticovid. Un dels que ens afecta més directament és el retorn a la presencialitat total dels batxillerats. Els diaris se n’han fet ressò i el nostre centre ha estat la mostra triada per il·lustrar-ho. El rotatiu,… Llegeix més»

Portes Obertes de batxillerat

Aquest dissabte 24 vam fer les Portes Obertes per al batxillerat del Rúbies. Amb totes les mesures anticovid (distància de seguretat, ventilació, rentat de mans i mascareta), la jornada es va organitzar en dos grups: el primer, per a les famílies de l’institut i el… Llegeix més»

1r d’ESO B escriu còmics

A l’assignatura de Castellà, els alumnes de 1r d’ESO B han treballat el còmic: les parts de la vinyeta, els recursos expressius com les onomatopeies, les figures cinètiques, els tipus especials de lletres i les metàfores visuals.
Han gaudit molt i han fet creacions tan boniques… Llegeix més»

Explicarem l'”Aquí prou bullying” del Rúbies

El dia 26 d’abril alumnes participants del programa contra l’assetjament escolar que estem aplicant al nostre centre explicaran la seva experiènca a d’altres centres escolars en una jornada telemàtica d’intercanvi d’experiències amb altres escoles.
En el nostre cas ens centrarem a detallar les accions per detectar… Llegeix més»

Brain teasers


Do you like riddles or brain teasers? A brain teaser is a problem for which it is hard to find the answer, especially one which people enjoy trying to solve as a game (https://dictionary.cambridge.org/)
Here you have one. It belongs to you, but your friends… Llegeix més»