Crèdit de Síntesi “internacional”

El passat 2, 3 i 4 de juny, l’alumnat de 3r d’ESO es va submergir en la història i la cultura artística d’Austràlia, el Perú, la Xina, el Japó, la Índia, el Marroc i el Senegal. Després de fer una immersió cultural del país escollit, l’alumnat va haver de crear una representació artística que va ser presentada davant del jurat. Els resultats van ser molt diversos i originals. Us en deixem un tastet.

 

 

El Batxillerat Tecnològic guanya el concurs “Cambia tu mundo” de la fundació Empieza por Educar

Els alumnes de Tecnologia de 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat hem ideat i dissenyat sistemes automàtics i robòtics basats en Arduino, per contribuir a la consecució d’Objectius de Desenvolupament Sostenible i hem participat en el concurs “Cambia tu mundo”, promogut per l’organització sense ànim de lucre que treballa per contribuir a la igualtat d’oportunitats en educació EMPIEZA POR EDUCAR, de la que formen part els nostres companys docents en pràctiques Pau i Sara. I hem guanyat el 1r premi de la nostra categoria!!! Bona feina noies i nois!!!

1r B fa pòsters a Català

Els alumnes de 1r B han elaborat una sèrie de pòsters a l’assignatura de Català on donaven detalls de dues de les lectures d’aquest curs: “L’home del bosc” i l’enginyosa història de “Kafka i la nina que se’n va anar de viatge”. El resultat d’aquest… Llegeix més»

Scrapbooks de 1r d’ESO

Els alumnes de 1r B, a l’assignatura de Castellà, han creat uns scrapbooks (llibres de retalls) molt bonics. Els han elaborat a partir de la lectura de “La isla del tesoro” i de “Tom Sawyer”. Aquestes són les seves creacions:

Llegeix més»

1r d’ESO B ens recomana llibres

Els alumnes de 1r d’ESO van realitzar una tasca transversal de treball digital i de llengua catalana que va servir per acabar elaborant uns booktràilers molt bonics. Aquí us deixem una selecció de 10 (els altres no els hem pogut publicar per problemes tècnics) perquè… Llegeix més»

1r A construeix nius

Amb els alumnes de 1r A aquest curs hem fet un projecte de caixes niu per a ocells. Durant els mesos d’hivern vam construir les caixes niu a l’aula i després les vam penjar en alguns arbres del pati de l’institut. Tocava esperar que els… Llegeix més»