2a sessió del Projecte Com-Tu

El passat 17 de gener es va realitzar la segona sessió del projecte COM-TU. Durant aquesta sessió els alumnes de primer expliquen als seus companys-tutors de tercer com els havia anat la primera avaluació. A partir d’aquesta informació, els alumnes de 3r orientaven als de… Llegeix més»

4t d’ESO va a Barcelona

Aquest dijous els alumnes de 4t d’ESO van anar a Barcelona de visita, a banda del mateix viatge en autocar que, perquè no dir-ho, sempre agrada més a uns que altres.
Durant el matí vam fer dos grups. Uns van anar a visitar el centre de… Llegeix més»

Escape Room de Biologia i FiQ

Avui els alumnes de 4t ESO que fan Biologia i Física i Química han fet un Escape Room. Consistia en la realització de quatre proves relacionades amb les dues assignatures mencionades anteriorment i la llengua vehicular era en anglès. Les alumnes guanyadors han estat Irais… Llegeix més»

Astronomia fa una xerrada al Camps Elisis

L’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Lleida ens va demanar col·laboració del nostre alumnat per explicar a l’alumnat de primària el Sistema Solar i el passat dilluns 16 de desembre la Lola Cabanes i la Valèria Hernandez, les dues de 4t d’ESO,… Llegeix més»

Salvem el Bosquet

Aquest diumenge els més voluntariosos del Maria Rubies vam activar-nos en el vessant més reivindicatiu. I és que hi ha reivindicacions que valen la pena, i salvar el Bosquet n’és una. Amb aquesta intenció, uns quants de nosaltres (alumnes i profes) vam traslladar unes precioses… Llegeix més»