Coneixem millor el nostre riu

Dimecres 30 de novembre els alumnes de 4t ESO A ens hem desplaçat al riu Segre, al seu pas per Lleida, on hem dut a terme el Servei comunitari amb el Projecte Rius.
El Projecte Rius és una iniciativa desenvolupada per l’Associació Hàbitats amb l’objectiu principal… Llegeix més»

Dieta mediterrània

Dimecres 2 i divendres 4 de novembre els alumnes de 4t d’ESO van assistir a unes xerrades sobre dieta mediterrània. Aquests es van dividir en tres parts: la primera va consistir en una introducció teòrica sobre el què és i en què consisteix la dieta… Llegeix més»

Homenatge als docents jubilats

Dijous 10 de novembre va tenir lloc a la Seu Vella l’acte d’homenatge als docents jubilats de la promoció 15-16 de les terres de Lleida. Aquest any va comptar amb l’assistència dels nostres companys Xavier Franch, Antonieta Peiró i Dolors Sans, els quals van rebre… Llegeix més»

Halloween al Maria Rúbies

El passat divendres 28 d’octubre es va celebrar la festa de Halloween a l’Institut Maria Rúbies. Els alumnes de l’aula oberta van decorar la cantina del centre i alguns alumnes van venir disfressats per l’ocasió. La classe més participativa de cada nivell ha rebut un… Llegeix més»

INICIEM EL PROJECTE “COM-TU”

El divendres 7 d’octubre vam fer la primera sessió del Projecte Com-Tu. L’objectiu d’aquest projecte és que els alumnes de 3r d’ESO facin de “tutors informals” dels de 1r d’ESO. La finalitat és doble: d’una banda, pretén ajudar a incorporar-se al més ràpid possible a… Llegeix més»

JORNADA DE CONVIVÈNCIA 1r ESO

El passat divendres 30 de Setembre, els alumnes de 1r d’ESO realitzaren una jornada de convivència al Parc de l’aigua. Es va realitzar una gimcana de diferents jocs populars, entre ells “Assassí i policia”, “Mocadors”, “Moros i cristians”, “Endevina, endevina”…entre altres. Es van realitzar grups… Llegeix més»