Segon dia CdA. Segon torn.

 

IMG-20170427-WA0001

Avui ens hem aixecat amb totes les muntanyes enfarinades. La sensació térmica que tindrem a la muntanya durant l’excursió serà de – 15°C. Ens hem abrigat a consciència, esperem q sigui suficient.

unnamed

El llevaneus ha hagut de passar perquè els Land Rovers poguessin arribar al Parc Nacional. Hem hagut d’esperar una hora a la casa però ha valgut la pena. Un paisatge de neu verge ens esperava i hem gaudit tots.

Ens hem fet una foto amb el pic dels Encantats de fons. Hem passat fred, no us enganyarem, però molts ho recordarem durant molt de temps.

IMG-20170427-WA0012

A la tarda hem fet una descoberta d’Esterri on ens hem dividit per grups i havien de trobar una sèrie de preguntes per guanyar un privilegi pel joc de nit.

IMG-20170427-WA0014

El joc de nit ha estat de les millors festes que mai es faran a Esterri d’Àneu però no hi ha imatges, serà una vivència que només quedarà gravada en la memòria dels que l’han viscut.

 

 

8 comentaris

 1. Nacho Napoli

  Gracias por la cronica y las fotos,
  ha sido una forma fantastica de compartir a la distancia!
  De acuerdo en que sera una experiencia inolvidable!!!
  Buen viaje de vuelta 🙂

 2. Eli

  Que chulada!!! Gracias por las fotos y la información, seguro que tendrán un bonito recuerdo… Nos vemos esta tarde.

 3. Susanne

  Que bonito que recuerdos se van a llevar . Gracias por la información y las fotos …..Es una preciosidad este paisaje y ver a los niños super contentos ….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>