ELS TRENS HEM ANAT A PARÍS!!!

AQUEST DIMARTS HEM ANAT DE VIATGE A PARÍS.

HEM FETS ELS TIQUETS I LES TARGETES DE PRESENTACIÓ; HEM ENUMERAT ELS SEIENTS I HEM PENSAT SI TRIGARÍEM MOLT A ARRIBAR A LA TORRE EIFFEL.

AQUESTS SOM NOSALTRES:

  • MAQUINISTA: UNAI
  • BAR: SHEYLA
  • REVISORES: BET I MAR
  • PASSATGERS I PASSATGERES: LAIA, ERIK, ARIADNA, TXELL, ÀLEX, LEIRE I TIRS

SI VOLEU ESCOLTAR DUES CANÇONS MOLT XULES SOBRE ELS TRENS, AQUÍ LES TENIU:

El tren de Gil Rataplam

Dalt del tren d’en Jordi Tonietti 

 

Les emocions de l’aigua

Hola soc l´Alexia de 4t i de la clase de les tablets. He fet la conferència de les emocions de l´aigua. Més o menys el que va agradar més va ser la sorpresa perquè va ser un joc molt divertit. Bé molt divertit ho dic per com o vaig viure jo i per com vaig veure als companys riure. Consisteix en que jo agafava un palet de la sort amb el nom de cadascu, i a qui li tocava havia de tirar un dau de les emocions en la que li tocava l´havia de fer.També va agradar molt l’ explicació. És a dir la conferència sense la sorpresa. Hi havia gent que em deia està bé, és txula i d´altra gent que em deia que era la millor que havia vist mai. En fi va ser txula, va anar bé i em vaig divertir molt que això és lo important. Aixi que espero que vosaltres us divertiu igual que jo!!!.

Balls Castanyada

Aquest any ha estat una mica diferent, però hem treballat unes danses magnifiques igualment. Les hem anat gravant al llarg d’aquests dies, i aquí us les volem deixar, perquè hi feu un cop d’ull, i ens dieu que us semblen.

Al meu semblar, són tots uns artistes, que es mouen amb molt d’estil.

Els vídeos s’aniran succeint, així que seieu i disfruteu.

Desmuntem una Roomba!

Avui la classe de les Roombes hem desmuntat el robot que molt amablement ens ha deixat la Clara.

Ha sigut una tasca delicada, ja que requeria precisió, però poc a poc hem pogut anar veient les peces més importants, identificar-les i veure algun dels mecanismes. Fins i tot hem pogut detectar el possible problema que feia que no funcionés, la batería estava oxidada.

No patiu per la màquina, l’hem pogut tornar a muntar perfectament!