Reunions d’inici de curs

Benvolgudes famílies,

Les reunions d’inici de curs seran a les 16:45h, per nivells, els dies següents:

Educació Infantil:

P4: 24 de setembre

P5: 3 d’octubre

Educació Primària: 

PRIMER: 27 de setembre

SEGON: 25 de setembre

TERCER: 4 d’octubre

QUART: 26 de setembre

CINQUÈ:  2 d’octubre

SISÈ: 9 d’octubre

L’equip de mestres de l’escola

Reunió P3

Benvolgudes famílies,

Informem que el proper dijous dia 6 de setembre es realitzarà la reunió amb les famílies dels alumnes de P3 a les 11:00h.

Atentament,

L’equip de mestres de l’escola.

Setmana Europea de l’Energia

Durant la setmana Europea de l’Energia s’han realitzat diferents activitats a la nostra escola amb l’objectiu de concienciar i fomentar un bon ús sobre les diferents fonts d’energia. Aquí teniu un Power Point amb algunes imatges d’aquesta setmana.

Multicultural Day

El passat dijous 14 de juny vam celebrar el primer Multicultural Day a la nostra escola.

Durant aquest dia els nens i nenes d’Educació Infantil i Primària van participar a diferents activitats on van poder aprendre aspectes importants de diferents països de tot el món. La nostra diversitat ens enriqueix i aquesta riquesa cultural ens fa ser cada dia més grans.

Volem agrair la col·laboració a tots els familiars dels nens i nenes que van poder venir a ajudar. Els nens i nenes van gaudir molt i van aprendre molts aspectes culturals d’altres països.

AQUÍ podeu veure algunes fotografies d’aquest dia.

 

ARRIBADA COLÒNIES SISÈ

Pares i mares de sisè!

Els nens i nens de sisè ja estan de camí! Així doncs, l’hora d’arribada serà la prevista: entre les 16.15h i 16.30h al mateix lloc des d’on van marxar dilluns (Via Ronda amb Gaietà Vinzia).

 

Colònies sisè. Últim dia!

Bon dia!

Avui els nens i nenes de sisè s’han tornat a llevar a Cala Canyelles. Avui ja és l’últim dia    😥 …així que tocava recollir les tendes. Hi havia roba per tot arreu!

Després han anat a esmorzar i en acabar…a fer més i més activitats!

Aquí us deixem l’enllaç amb l’entrada al blog de cicle superior, que anirem actualitzant a mesura que tinguem més notícies.

COLÒNIES DE SISÈ-ÚLTIM DIA

Recordeu! Avui, després de dinar, agafaran l’autocar de tornada. Està previst que arribin sobre les 16.15h al mateix lloc des d’on van marxar dilluns (Via Ronda amb Gaietà Vinzia).

Us anirem informant!

Colònies sisè. Segon dia.

Avui els nens i nenes de sisè s’han llevat a Cala Canyelles! Després de “dormir” i descansar…toca llevar-se, esmorzar i cap a la platja a fer més activitats. Això és un no parar!
Pares i mares de sisè! Al blog de cicle superior ja teniu algunes imatges d’avui!

 

COLÒNIES DE SISÈ-SEGON DIA

Celebrem l’English Day a 2n i 5è!

Durant aquest curs, tant els alumnes de 2n com els de 5è participen al projecte English Day.

Cada nen i nena ha anat treballant intercanviant diferents activitats, durant tot el curs, amb el seu partner. Ara que ja estem acabant el curs celebrarem l’English Day on, per fi, cada nen/a podrà conèixer al company amb el que ha estat treballant.

Els nens i nenes de 2n celebren l’English Day el proper divendres dia 11 de maig. Ho celebraran a l’escola Sant Jordi, de Mollet.

Els alumnes de 5è celebren l’English Day el divendres 18 de maig. Ho celebrarem aquí a la nostra escola. Els nens i nenes de les Llisses arribaran aquí i junts farem un munt d’activitats que les mestres d’anglès ja estem preparant… 🙂 🙂 🙂

A més, el dia de la celebració tos els nens i nenes portaran la mateixa samarreta i cantarem la nostra cançó de l’English Day! Quines ganes que tenim de celebrar-lo! Ho passarem molt i molt bé!  😮

LET’S ENJOY THE ENGLISH DAY!

Dies 8, 9 i 10 de maig: competències bàsiques a 6è de Primària

El Departament d’Ensenyament durà a terme una prova d’avaluació externa a l’alumnat de sisè curs d’educació primària en finalitzar el curs 2017-2018, que faran al voltant de 80.000 nens i nenes de Catalunya. Aquesta prova es basarà en les competències bàsiques lingüístiques, matemàtiques i de l’àrea de coneixement del medi natural que cal haver assolit en acabar aquesta etapa educativa. El resultat de la prova no tindrà efecte ni en l’avaluació final de l’alumnat ni en la decisió de passar a l’ESO.

Amb aquesta prova, el Departament i cada centre d’educació primària podrà disposar d’informació acurada sobre la marxa de tot l’alumnat en un moment clau de la seva escolaritat segons un instrument de mesura homogeni. La prova ha de servir, també, perquè cada centre pugui corregir els punts febles i potenciar els punts forts a partir de la major autonomia que permet la Llei d’educació de Catalunya. L’objectiu final és millorar els resultats de l’alumnat i afavorir el seu pas a l’educació secundària.

Aquesta és una actuació en el camp de l’avaluació educativa que fa clarament un pas endavant en l’avaluació dels resultats de l’educació en una etapa educativa fonamental per a l’itinerari formatiu de l’alumnat i que ha d’esdevenir una eina útil per a l’avaluació formativa dels centres i del conjunt del sistema educatiu.

L’avaluació de sisè d’educació primària:

  • És una avaluació externa de caràcter formatiu i orientador.
  • Mesura el grau d’assoliment de competències bàsiques en acabar l’educació primària.
  • Facilita informació als centres dels punts forts i febles en l’adquisició de les competències bàsiques de l’alumnat.
  • Constitueix un instrument per a la millora dels resultats de l’alumnat.
  • Afavoreix la transició de l’educació primària a l’educació secundària obligatòria.
  • Permet disposar d’informació sobre el sistema educatiu català.

Intercanvi de llibres per Sant Jordi

Per commemorar el dia de Sant Jordi i amb el propòsit de compartir el gust per la lectura i donar als llibres una segona vida, des de la comissió de la biblioteca es va realitzar per Sant Jordi un intercanvi de llibres entre l’alumnat.

La recollida de llibres va ser del dia 9 d’abril fins el dia 13 d’abril i els dies 24 i 25 del mateix mes, els alumnes van poder realitzar la tria del seu nou conte o llibre per emportar-se’l a casa.

AQUÍ podeu consultar les fotografies d’aquests dies!

Recordeu!

Benvolgudes famílies,

Recordeu que dilluns i dimarts de la setmana vinent (30 d’abril i 1 de maig) són dies festius i, per tant, l’escola romandrà tancada.

Dilluns és festa de lliure disposició i dimarts és festiu nacional.

Esperem que gaudiu del pont!

L’equip de mestres de l’escola

Revista Sant Jordi

Com cada any per aquestes dates celebrem els Jocs Florals a la nostra escola. Tots els nens i nenes d’Educació Primària han participat realizant diferents escrits. A la revista digital que hem elaborat, podreu llegir els treballs guanyadors. A més, també trobareu uns dibuixos que han realitzat els nens i nenes d’Educació Infantil, sobre diferents contes que han treballant a classe. Esperem que gaudiu de la revista, ja que tots els alumnes s’han esforçat molt!

Des dels diferents blogs de l’escola podreu també consultar tots els treballs que han realizat els nens i nenes per concursar als Jocs Florals.

Us desitgem una feliç Diada de Sant Jordi!

Feliç Diada de Sant Jordi!

Aquesta tarda celebrarem els Jocs Florals a la nostra escola. Tots els nens i nenes han participat realitzant un text amb motiu de la diada de Sant Jordi. Aquesta tarda es publciaran els trebalalls guanyadors a la revista digital.

Molta sort a tots!