SETMANA DE LA CIÈNCIA

La setmana de la ciència ha estat un èxit com cada any. Durant tota la setmana s’intenta fonamentar, despertar i potenciar l’interès i la curiositat dels alumnes vers la ciència i la tecnologia.
El divendres 17 els pares vam poder gaudir de la fira dels experiements on… Llegeix més»

EL COL·LEGI ESTRENA XARXA SOCIAL

Fotografies, esdeveniments importants, petits videos,… ara pots estar més connectat amb el col·legi. L’escola ja esta present a Instagram i Facebook.
Ens trobeu a l’Instagram amb l’usuari @balmes_castellbell i al Facebook com “Escola Jaume Balmes”
Des d’aquí es donaran a conèixer fets de rellevància per les… Llegeix més»

INFORMACIONS

La coordinadora de menjador, farà atenció directa a les famílies a l’escola del 12 al 15 de setembre, en horari de 8:45 a 9:45 del matí.
 
El proper dijous 14 a les 17:00 h, esteu totes les famílies convocades a una reunió de presentació del nou curs, on podreu… Llegeix més»

BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR 2017-2018

Us donem la benvinguda a l’espai web del nostre centre.

Esperem que pugueu trobar totes les informacions relacionades amb el funcionament de la nostra escola i les activitats que faran els vostres fills.

El dimarts 12 de setembre iniciem un nou curs a l’escola, amb moltes ganes i il·lusió!

Aquest any el nostre eix temàtic és el circ. On els alumnes gaudiran i aprendren moltes coses!

Us adjuntem un document amb algunes de les informacions més rellevants del nostre centre (normativa, funcionament, horaris,..

LLIBRE PER A FAMILIES 2017-18

RECORDEU FAMILIES 2017-18

 

MONTSERRAT

El divendres  dia 5 de maig els alumnes de Cicle Mitja van anar d’excursió a Montserrat. Van fer la ruta de les ermites i van utilitzar el funicular i l’aeri. Va ser una gran dia i ens va acompanyar el bon temps.