Benvinguts a l’escola Abat Marcet

➡️ En aquesta pàgina hi trobareu un recull de les activitats que anirem fent al llarg del curs, així com diferents tipus d’informació. És interessant que us hi subscriviu o que l’aneu visitant periòdicament perquè no se us escapi res!

 

Twitter i Instagram: @EscAbatMarcet

Facebook: fes "m'agrada" a la pàgina Escola Abat Marcet

 

 

Sorteig PhotoCall Fi de Curs 2017/ 2018

Una de les activitats de la festa de fi de curs va ser participar fent-se fotos al Photocall. Si clicleu a l’enllaç podreu veure totes les que van participar. Va ser possible gràcies a una de les nostres fotògrafes voluntàries, la Baraah, que sempre està disposada a donar un cop de mà.

No us oblideu que si la voleu descarregar i publicar al vostre Instagram, etiqueteu-les amb els hastag: #ampaescolaabatmarcet, #escolaabatmarcet, #festafidecurs2018.

Enllaç Sorteig Photocall 2018:

https://photos.app.goo.gl/N3ZmDXXV3gfg6nBM7

El curs s’acaba. Veniu a la festa!

Ja tenim aqui final de curs i com cada any farem la festa per acomiadar-nos el proper 22 de Juny.

A partir a les 17h podrem gaudir dels inflables i els tallers, que aquest any estaran relacionats amb l’hort i el reciclatge.

A les 18 hores hi haurà l’actuació del “Mag Diego” al gimnàs.

A les 20h finalitzaran les activitats per donar pas a la botifarrada que finalitzarà a les 23h.
Us esperem!
.

El tresor d’en Capablanca!

Altra vegada la meteorologia no ens ho va posar fàcil. Fins a l’últim moment les  famílies no van decidir tirar endevant l’excursió familiar.

El cel estava tapat però va aguantar casi tot el matí, tots vam anar darrera la pista del Bandoler Capablanca. Un tresor ple de monedes d’or estava esperant als més petits. Ens ho vam passar molt bé, i ja estem pensant en la següent.

Gràcies a tots per participar!