RECOMANACIONS ESTIU

El curs ja s’ha acabat, arriba l’estiu i, per tant, el temps de vacances. Temps per descansar, gaudir —amb els amics o en família—, i també per aprendre, ja sigui reforçant els aprenentatges o descobrint coses noves. A l’estiu hi ha temps per a tot i és bo que ajudeu els vostres fills a planificar-lo i a treure’n el màxim profit.

En aquest enllaç  trobareu recursos que us poden venir molt bé . Lleure, vacances en família, com ajudar el vostre fill o filla, consells, llibres recomanats, activitats online,…. remeneu i trieu, Bones vacances!

ESPAI FAMILIES

AJUTS LLIBRES I SORTIDES CURS 2018-2019

L’Ajuntament ofereix a les famílies empadronades a Sant Feliu, amb fills i filles escolaritzats a la ciutat,ajuts econòmics destinats a subvencionar els llibres i les sortides escolars obligatòries per al curs 2018-2019

Per a l’esmentat curs 2018-2019 les famílies hauran de presentar la sol·licitud del 28 de maig  al 28 de juny de 2018 a l’Oficina d’Atenció Ciutadana – OAC (Plaça de la Vila, 1), de la nostra ciutat, de dilluns a divendres de 8 a 20 h, tal i com s’especifica en document adjunt. Més informació en aquests enllaços.

 Més informació AjutsLlibresSortides

Descarrega aquí el document que necessitaràs.

OBJECTES PERDUTS

 

El divendres 1 de juny i el dilluns 4 de juny, a partir de les 16,30 hores,  estarà exposada a la planta del menjador la roba i objectes perduts al llarg del curs i que ningú ha reclamat. A partir d’aquesta data la roba que no hagi estat recollida serà donada a Caritas.