INFORMACIÓ DEL DEPARTAMENT SOBRE EL 21D

Dijous 21 de desembre és un dia inhàbil a efectes escolars, d’acord amb la normativa vigent relativa a la jornada electoral. Per tant, tots els centres educatius romandran tancats a efectes lectius i de qualsevol activitat extraescolar ordinària.
Divendres 22 de desembre , últim dia del trimestre, és un dia lectiu, d’acord amb el calendari escolar establert per al curs 2017-2018.
La Junta Electoral Central ha publicat un acord que conclou que en als centres educatius que són seu electoral no es pot realitzar cap altra activitat que no sigui pròpia del procés electoral

Ajuda al teu fill a cuidar de la seva salut

Coneixes el Programa SI!?

És un programa de Salut Integral en el qual participa el nostre centre escolar. Amb aquest programa els vostres fills i filles aprenen a cuidar el seu cos i cor, a partir d’una alimentació saludable, la pràctica d’activitat física i la gestió positiva de les emocions. Properament rebreu un correu amb una clau d’usuari i contrasenya que et permetrà accedir a diferents materials.

XERRADA “INTERNET SEGURA” Us hi esperem!

Actualment, internet contribueix a satisfer moltes de les nostres necessitats d’informació, coneixement i comunicació, així com un seguit de recursos que afavoreixen les relacions personals. Les característiques actuals d’internet han generat una sensibilització especial per protegir els menors, que són especialment vulnerables respecte a altres persones que vulguin aprofitar-se’n.

Per aquest motiu, el Departament d’Interior de la Generalitat ha elaborat un pla per prevenir la ciberdelinqüència en l’àmbit dels menors  amb l’objectiu d’informar, alertar i conscienciar dels perills i les activitats il·lícites en les quals els menors poden ser víctimes potencials. Amb aquesta xerrada, es vol donar consells per a un ús adient i segur de la xarxa internet i oferir un canal de contacte entre la policia i les famílies. La trobada amb pares i mares complementa les  xerrades que els Mossos impartiran també a l’alumnat de sisè.