ADÉU ROSA! ET JUBILES!

Va ROSA BLOGser al 1982  quan vas arribar a l’escola Samaranch i vas estrenar l’Espriu al 1985, D’això fa us quants anys, quantes coses han passat en aquests  anys! Quants canvis, quants records!

Volem agrair-te, de tot cor, la teva dedicació a l’escola i el teu saber fer com a professional de l’ensenyament.

Et desitgem molta sort en la nova etapa que comences. Molta sort i moltes gràcies per la feina feta.

 

L’ESPRIU PARTICIPARÀ EN EL PROGRAMA SALUT INTEGRAL

logo-programa-si-ca-v-cmyk1El programa Salut integral (SI) és una proposta de la fundació SHE dirigida pel prestigiós doctor Valentí Fusté que té com a principal objectiu promoure la salut en els escolars.  La proposta contempla treballar a l’escola des de quatre grans àmbits:

  • Adquisició d’hàbits d’alimentació saludable.
  • Pràctica d’activitat física.
  • Coneixements del funcionament del cos i del cor.
  • Desenvolupament dels factors de protecció enfront de les addicions, a partir de la incidència en les emocions.

CANTÀNIA 2017

Cantània és una activitat participativa dirigida a escolars de primària. Cada temporada s’encarrega una obra nova per a un gran cor de nens i nenes, a compositors i escriptors catalans de reconegut prestigi. Durant tot el curs escolar es treballa tant des de L’Auditori com des de l’escola. L’objectiu és organitzar un acte per als alumnes que, per les característiques globals pensades exclusivament per a ells, per la qualitat i per la implicació personal i col·lectiva en l’acte, es converteixi en una vivència musical inoblidable per a tots.El dia 7 de juny van participar els nens i les nenes de cinquè i sisè de Primària.