PREINSCRIPCIONS 2018-19

Del 16 al 20 d’abril podreu fer la PREINSCRIPCIÓ dels alumnes que han de començar el proper curs. L’horari serà de 9 a 13’30h. El 17 i 19 també de tarda de 15 a 16’30h.

És necessari portar:

  • Fotocòpia del DNI del pare i la mare o tutors legals, o targeta de residència.
  • Fotocòpia DNI de l’alumne/a, si en té.
  • Fotocòpia del llibre de família.
  • Fotocòpia de la targeta sanitària de l’alumne/a.
  • Carnet família nombrosa, monoparental i/o sentència judicial de divorci o documents acreditatius de tutoria.
  • 1 foto de carnet de l’alumne/a.

Tarda en família: ÀNGEL

Aquest divendres la família de l’Àngel ens ha regalat una bonica tarda en família, hem passejat pel Calvari per arribar a la seva finca i plantar junts 3 oliveres! Durant la passejada hem gaudit dels canvis de la natura en aquest temps de primavera! I hem compartit junts una experìencia plena de colors, olors i tactes de terra! Moltes gràcies Xavier, Judit i Amèlia!

Protagonista de la setmana: Lian

Aquest cop li ha arribat el torn a la família de Lian, moltes gràcies Aurora i Marc per venir a l’escola i ensenyar-nos a fer un pop amb llana! Ens ho hem passat molt bé!

Tarde de refranys a la Residència

Aquest mes, els alumnes de Primària de Religió, hem anat a la residència d’ancians a jugar a un joc que ens havien preparat per a que aprenguem què són els refranys i conèixer-ne uns quants. Després, hem jugat tots plegats al penjat i la temàtica era el nom de tots els ancians que passen aquestes estones amb nosaltres.
En aquesta visita hem vist que els nostres amics ancians tenen moltes coses per ensenyar-nos i que són molt savis!!!
Aquí teniu un petit recull del bé que ens ho vam passar:

Tarda de contes en família a P4: Roc

La tarda del divendres 16 de març a P4 vam rebre la visita a la classe del Roger, la Cris i l’Arç, els pares i germà del Roc. Amb ells vam gaudir d’un bonic conte anomenat “El peix irisat” que ens va agradar moltíssim!!. Després tots els xiquets i xiquetes van poder fer la seva pròpia titella, un peix irisat brillant, vistós i ple de colors com el del conte. Els va quedar xulíssim!!!

Moltes gràcies al Roger, a la Cris i a l’Arç per fer-nos passar una tarda la mar d’entretinguda !!

Protagonista de la setmana a P3: l’Arnau

El segon dels nostres protagonistes ha estat l’Arnau. Acompanyat de la seva família, hem après a fer pots de sal amb molts colors! gràcies Sílvia, Fernando i Berta per passar una tarde amb nosaltres i ensenyar-nos a fer coses noves!