La protagonista de la setmana: Júlia

Durant aquesta setmana, del 15 al 19 de maig, la protagonista de P3 ha sigut la Júlia. Avui divendres a la tarda han vingut els seus pares, la Miguela i Jesús, i la seva germana gran Jana a fer-nos unes entretingudes activitats. La primera ha estat estampar la mà de cada xiquet decorada amb pintura de colorins a una samarreta a la que després cadascú ha posat el seu nom. I per últim, la Jana ens ha llegit un divertit conte de la Peppa Pig. Ho hem passat molt bé i hem marxat ben mudats cap a casa amb una samarreta xulíssima!! Moltes gràcies Jesús, Miguela i Jana!!!

Tarda en família a P4: l’Àngel

Aquest divendres, la família de l’Àngel ens ha fet passar una entretinguda tarda de jocs! Hem preparat medalles per als equips i hem sortit a l’exterior per jugar a passar l’anella, a la cursa de sacs, a la carretilla, a portar ous amb les culleres i a agafar les maçanes dels bols d’aigua! Ha estat una tarda molt divertida que hem compartit amb el Xavier, la Judit, la seva germana Amèlia i la seva cosineta Laia! Moltes gràcies família!!!

Trobada comarcal d’EI a Caseres

El divendres 12 de maig, tots els xiquets i xiquetes del Parvulari vam participar a la Trobada Comarcal d’Educació Infantil a Caseres! Al matí, desprès d’esmorzar, vam fer una gimcana de jocs dedicats a conèixer el poble, ubicats en dos indrets: l’església i els seus voltants, on es realitzava la part de tradició medieval (la dansa, les disfresses…) i el passeig de la vora del riu, on trobàvem les activitats relacionades amb els animals i la vegetació pròpia! Desprès de dinar vam fer la tradicional cantata: cada escola va cantar a la resta unes cançons i, per finalitzar, en vam cantar i ballar una totes les escoles juntes!! Cada any ens ho passem molt bé a la trobada!

Pintura d’acció

La pintura d’acció és una manera de fer, de representar, d’expressar que va sorgir a patir dels anys seixanta del segle XX dintre de la pintura no figurativa i que valora el gest, l’acció i sobretot el procés. El resultat final de l’obra no importa tant com l’experiència del procés pictòric.
Els alumnes de 5è A han aprés a realitzar la pintura en acció i els diferents gests. L’obra s’ha fet damunt un plàstic transparent que estava aixecat del terra i subjectat pels costats, la meitat dels alumnes estaven sota del suport i l’altra meitat realitzava l’acció amb pintura i pinzells, després es canviaven, així tots podien gaudir de l’experiència de pintar i observar.

El protagonista de la setmana: Genís

La passada setmana, del 8 al 12 de maig, el protagonista de P3 va ser el Genís. Per aquesta raó, el dijous a la tarda vam poder gaudir a la classe d’una activitat molt divertida que ens va fer la seva mare, la Neus, amb l’ajuda de la seva germana Dàlia. Com que la Neus és infermera ens va portar uns guants de làtex que va inflar com si fossin globus i que es van convertir en “galls”. Cadascú tenia el seu i el vam decorar ben bonic i vistós amb gomets. Per finalitzar, la Dàlia va regalar a cada xiquet de la classe un penjoll amb un cor. Ho vam passar genial!! Moltes gràcies Neus i Dàlia!!!

Final territorial de birles

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Riba-roja d’Ebre la final territorial de birles. Voldríem felicita als nostres participants pels seus resultats, que van ser:

En categoria pre-benjamí masculí:Isaac Sunyer 1er, Bernat Peig 2n, Roger Suñé 8è.

En pre-benjamí femení: Gemma Solé 1era.

Aleví masculí: Albert Suñé: 6è.

Aleví femení: Laura Solé 1era.

Cadet femení: Esther Vinyals 1era.

Felicitats a tots pels grans resultats obtinguts i molta sort per la fase final de Catalunya.

 

IMG_0315 IMG_0287 IMG_0316