L’IE PORTAL BATEA PRESENT A TOLEDO, A LES V JORNADES K229 ERASMUS+

Durant els dies 15 i 16 d’octubre de 2018 el nostre centre ha participat en les V Jornades de Socis per a Projectes Erasmus+ K229. L’IE Portal Batea, de nou, ha estat seleccionat com a centre soci d’un projecte k229 i ha assistit durant dos dies a la formació inicial que ha dut a terme el SEPIE, el Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació, a Toledo, a la Universitat de Castella la Manxa. #ErasmusPlus #MiErasmusPlus @sepiegov

http://sepie.es/doc/comunicacion/jornadas/2018/15y16_octubre/informacion_practica.pdf

Estrenem espais a la comunitat de mitjans

Avui hem iniciat els espais a la comunitat de mitjans. En Wall-e, la Gloria Fuertes, Imhotep, Hipàtia i Darwin ens ofereixen noves propostes amb reptes molt interessants! Us en deixem un petit tastet.

Comencem els espais a la comunitat de grans

Avui hem començat a la comunitat de grans (4t, 5è i 6è) els espais, aquest any fem els següents:  2πr (matemàtiques) , El plaer d’escriure (llengua catalana), RoboTAC ( informàtica, lego i scratch) i Willy Fog (medi social  amb anglès). Aquí teniu una mostra del bé que ens ho passem  i les ganes que tenim d’aprendre.

 

Peixos a P5

Enguany a P5 hem decidit fer un projecte sobre “Els Peixos”. Volem conèixer i descobrir moltes coses sobre aquests bonics animalets i per això l’Aina el divendres a la tarda ens va portar a la classe uns peixets dels seus cosins Sergi de 1r i Mireia de P3. D’aquesta manera els vam poder observar de ben a prop, donar-los menjar i ja per acabar dibuixar-los. Ho vam passar molt bé! Gràcies Aina!

Espais a la comunitat de petits

Aquests primers dies a l’escola, els espais a la comunitat de petits han estat de lliure circulació!  Ens sembla molt enriquidor donar llibertat i afavorir la iniciativa dels més petits, fomentar la seva curiositat, el descobriment d’espais i mestres diferents, la seva autonomia i l’autoregulació del seu propi procés d’aprenentatge!