Taller del cos durant el confinament

Durant aquest dies que hem de quedar-nos a casa, és molt important cuidar-nos físicament, ja que si tenim una bona forma física és més fàcil superar qualsevol adversitat. Després de treballar i tenir una bona rutina, us volem ensenyar quins són els nostres esports preferits, i que seguim practicant a casa:

COMUNITAT DE JOVES:

COMUNITAT DE GRANS:

PER NO AVORRIR-SE A CASA DURANT EL CONFINAMENT

Bon dia famílies! Esperem que tots estigueu bé! Us passem aquest enllaç de la web de la mestra Nati Bergadà, pensat per a infantil i primària, perquè els xiquets i xiquetes tinguin propostes didàctiques interessants per no avorrir-se:

MESURES PREVENTIVES COVID-19

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del 13 de març i fins al proper 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. 

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. Us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus 

El Departament d’Educació ens farà arribar les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir. 

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració. 

II JORNADA PEDAGÒGICA

LAMENTEM COMUNICAR QUE LA JORNADA ES CANCEL·LA  

Serà el dissabte 14 de març en horari de matí. Mirarem d’explicar-vos d’on venim, qui som, com som i perquè estem on estem. La nostra metodologia de treball i l’organització temporal i espacial que tenim actualment.

Us podeu inscriure a través de l’XTEC amb el CODI DE L’ACTIVITAT: 8100321810

Us hi esperem!

IDEES DE NEGOCI SOSTENIBLES

Els nostres alumnes de 3r i 4t d’ESO han estat desenvolupant, en grups cooperatius, idees de negoci sostenibles, respectuoses amb el medi ambient i amb les persones. Seguint la metodologia d’aprenentatge basat en projectes (ABP), han deixat anar la seva creativitat per donar forma a projectes que tenen per objectiu transformar el món en què vivim. Les seves idees de negoci compleixen un o més dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides.

 

TEACH AND LEARN

Projecte: https://spark.adobe.com/page/RfeB8HJZyVAbU/

Web:  https://jfabregatmelich.wixsite.com/misitio

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=FXqTbDfCavI&feature=youtu.be

DISCAPACIT-APP

Projecte: https://spark.adobe.com/page/rMkyRl4Opr8Ux/

Web: https://discapacitapp.wixsite.com/websitedisva

Vídeo: https://www.youtube.com/watch?v=F74zupys-SE&feature=youtu.be

SUSTAINABLE EXPERIENCES

Projecte: https://spark.adobe.com/page/0zH2ok1Zi5esS/

Web: https://avilanovalatorre.wixsite.com/sustanibleexperiencs

Vídeo: https://youtu.be/64naXkUcuxA

PANNETUR

Projecte: https://pannteur-1.jimdosite.com/

Vídeo: https://youtu.be/yjmGPECZaWU

BIOPLAS

Projecte: https://spark.adobe.com/page/J39ncrBhk6PBt/

Vídeo: https://youtu.be/_qlNDb9s3pA

 

My school My life Erasmus Project

Our students from 3rd ESO presented their proposal about the playground to our Directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a les Terres de l’Ebre, Montserrat Perelló.

They explained her that they have work hard preparing some ideas and plans for our new playground. They have a lot of ideas that they have prepared with their partners from Erasmus project “My School my Life” (Germany, Austria and Latvia). Now they are going to present the ideas to the rest of classes from our school in Batea and all students will debate about the best designs and opinions.

We think it is a great project and the students have worked a lot, with a lot of effort and enthusiasm.

You can check our space in Twinspace.

Chat online with Erasmus partners BIS-RO

The partners from the different countries decided that we are going to use the Twinspace for chatting online with students meetings. Every time different students will chat and start meeting themselves.

This is a good idea so that our students can practise their English, meet other people and future friends of the Erasmus project and learn how other schools work.

We hope they can enjoy this a lot.

 

Forum Project

Students of 2nd ESO A and B have done some fascinating research about life in Ancient Greece. Besides, they could prepare the info in different formats and their creativity is extraordinary! They prepared very interesting materials that have surprised all of us. Congratulations!

Here you have some PICTURES.

Espais a la CdP

A l’última ronda d’espais, a la CdP, ens hem trobat aquest conjunt de propostes per desperar la nostra immensa curiositat!