A la Comunitat de Mitjans, tots botiguers!

Com podeu comprovar, el que no li falta a la nostra canalla és iniciativa. Els hi vam proposar muntar les seves pròpies botigues i mireu què va passar!
Des de triar els productes que havien de vendre, inventar un nom per l’establiment, investigar els preus, etiquetar, crear ofertes o intentar convèncer alguns compradors incauts, van fer tot un camí en el que, com veureu, van gaudir i aprendre a parts iguals.

PREINSCRIPCIÓ 2020-2021

Benvolgudes famílies,

comença el període de preinscripció i degut a les circumstàncies actuals, demanem que es faci de manera telemàtica. El procés estarà obert des del 13 fins el 22 de maig. El Departament ha penjat un vídeo explicat per tal que no us sigui difícil realitzar el procés.

CODI CENTRE: 43012113

http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/index.html

Oferim el 19 i 20 de maig per realitzar la preinscripció presencial, sempre amb cita prèvia.

https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/apex/f?p=CITA_PREVIA:4::::4:P4_TIPUS_CALENDARI,P4_DOMINI:01_Oblig,43012113

Per qualsevol dubte, podeu enviar un mail a ieportalbatea@xtec.cat o trucar al telèfon 619365948.

Un nou curs ens espera!

 

Avaluar per aprendre

Compartim amb tota la nostra comunitat educativa aquest article que recull les reflexions extretes de la proposta feta des de les Xarxes Territorials de Transformació Educativa. Aquest document  recull les conclusions que l’equip impulsor del nostre centre ha recollit al voltant de l’avaluació formativa i la situació actual que estem vivint al nostre centre.

Valorem aquesta situació d’excepcionalitat com una oportunitat per reflexionar, per compartir i per continuar creixent!

 

JORNADA DE PORTES OBERTES VIRTUALS A L’INSTITUT ESCOLA

A causa de l’excepcionalitat de la situació actual en la nostra societat, la comunitat educativa del nostre institut escola no pot celebrar la JORNADA DE PORTES OBERTES habitual de cada curs, visitant l’escola i l’institut in situ. En el seu lloc, us oferim algunes presentacions i vídeos sobre l’activitat diària al nostre centre, per tal que el conegueu més a fons. Tot esperant, més endavant, poder-vos mostrar la nostra manera de treballar de molt més a prop. Esperem que en gaudiu:

TALLER “DEMANO LA PARAULA” DES DE CASA

L’alumnat de 1r d’ESO continua participant en el taller d’oralitat “Demano la paraula”. Després d’aprendre diverses tècniques de comunicació verbal i no verbal, el producte final ha consistit en la gravació d’un vídeo en el qual parlen d’un tema de la seva elecció.
Aquesta és una… Llegeix més»