Espais a la CdP

Canvi de propostes a la comunitat de petits…

XERRADA SOBRE CONREU ECOLÒGIC A 1r d’ESO

Els nostres alumnes de 1r d’ESO són els protagonistes de l’hort ecològic que hi ha a l’institut escola. Ells tracten, cuiden i mimen l’hort des del projecte “Ecological Garden”. Aprofitant la gentilesa de la família Arrufí Peris (Celler Arrufí) de Batea, vam convidar al senyor Joaquim Arrufí i a la seua filla Laia perquè ens expliquessin tot allò que cal saber per treballar el camp i l’hort en ecològic. La xerrada va ser molt profitosa i els seus consells i recomanacions ens serviran molt per al nostre hort. Moltes gràcies a la família Arrufí!

El mundo desde nuestros ojos: una mirada crítica

Aquestes setmanes, a l’assignatura de castellà, els alumnes de 4t d’ESO han estat treballant l’època literària del Romanticisme.

A partir de l’anàlisi del cèlebre poema “Canción del pirata” de José de Espronceda (1808–1842), s’han qüestionat qui podrien ser “els pirates” del segle XXI i sobre què parlarien en les seves composicions. Us deixem amb uns quants exemples que es troben dins del poemari que han titulat com El mundo desde nuestros ojos: una mirada crítica.

Exchange with students from Lippstadt, Germany

The students of high school have guests during one week. Our guests are from Lippstadt, Germany.

We have been visiting BCN, we have walked around Batea, we have done some activities at school…

We are really happy to share this experience as we think we are making effort in language learning and communication, social skills, learning about other cultures and routines…

Felicitats al nou campió d’enduro

Les nostres felicitacions a l’Alex Puey, nou campió d’enduro de 85cc de Catalunya i Espanya 2018.

Enhorabona per quedar primer a les 5 curses disputades del Campionat de Catalunya ( Quart, Salomó, l’Aldea, Suria i la Clua de Basella). Aquest mateix resultat  també el va obtenir a les 3 curses del campionat d’Espanya: Torre del Bierzo( León), Los Cingiles de San Rafael ( Segovia) i Sant Mateu (Castelló ).

Li desitgem que pugui repetir els resultat l’any que ve que ja competirà en 125CC.

FELICITATS I ENDAVANT, CAMPIÓ!

Caragolera preparada a P3 (activitat conjunta petits i joves)

Aquest matí els xiquets/es de P3 hem sortit a l’hort a demanar ajuda als alumnes d’ESO, que són els encarregats de l’hort de l’escola, per adequar la nostra caragolera de l’aula! Ens han explicat que a sota hi hem de col·locar pedres per a que es filtri l’aigua i a sobre compost! Després hem plantat llavors de bleda i espinacs per a que puguin menjar els nostres caragols! Ara a regar-ho cada dia per a que floreixin! Gràcies al professor Guillermo i als seus alumnes per haver-nos explicat el què necessitàvem i haver-nos endinsat en el món de les ciències naturals!

Espais CdP, primera ronda

En aquesta primera ronda de lliure elecció als espais de petits, estan gaudint de  diferents propostes manipulatives que desperten la motivació i ganes d’aprendre dels xiquets/es de la nostra comunitat!

Erasmus K229 My school My life

Our school has started a new Erasmus project, it is named “MY SCHOOL, MY LIFE”.
Our partners are Germany, Austria and Latvia. It will last for 2 years, 2018-2020. The activities include interaction among students, activities in Twinspace (eTwinning), exchanges and mobilities, activities at schools, etc.
During… Llegeix més»