Benvinguts al web de la ZER Mestral

PUBLICACIÓ DE LA LLISTA DE SOL·LICITUDS DE LA PREINSCRIPCIÓ PER AL CURS 2020-2021

ACCÉS A LA BAREMACIÓ DEFINITIVA ESCOLA DIVINA PASTORA

ACCÉS A LA BAREMACIÓ DEFINITIVA ESCOLA DEL LLIGALLO DEL GÀNGUIL

ACCÉS A LA BAREMACIÓ DEFINITIVA ESCOLA PORT RODÓ


PLA D’OBERTURA EN FASE 2 DE LA ZER MESTRAL

El present Pla sorgeix del desplegament de les instruccions per a l’organització de l’obertura dels centres educatius en fase 2 de desescalada en la finalització del curs 2019/20 i per  a l’organització i funcionament dels centres i els estudis del curs 2020/21, aprovat pel PROCICAT en data 20 de maig de 2020.

Al Pla s’especifiquen les característiques en l’àmbit pedagògic i d’acompanyament, en l’àmbit de gestió i organització i en l’àmbit de salut (protecció i prevenció) per a les primeres setmanes de juny, que es farà una obertura parcial dels centres educatius que entrem en la fase 2 de desescalada.

PLA D’OBERTURA EN FASE 2_ZER MESTRAL_web

EDUQUEM EN LA IGUALTAT DE GÈNERE

Resultat d'imatges per a "dia internacional de la dona"El dia 8 de març es celebra el Dia Internacional de la Dona. Aquest dia internacional està reconegut oficialment per l’ONU. És un dia aprofitat tradicionalment per a reivindicar el feminisme denunciant el sexisme. Aquest dia commemora la lluita de les dones per la seva participació, juntament amb els homes, en l’àmbit laboral, i per tant pel dret a la independència econòmica.

A la ZER Mestral, durant les properes setmanes es realitzaran una sèrie d’activitats que ens portaran a reflexionar sobre la situació de la dona al nostre entorn.

Enllaç a les activitats