Xerrada sobre el treball cooperatiu

 

El 14 de juny en Manel el pare de la Nura de P4 ens va venir a fer una xerrada de la seva feina i sobre el treball cooperatiu. Ens va fer adonar de les diferencies d’una empresa cooperativa i una empresa convencional. A les empreses cooperatives no hi ha un director, en aquestes empreses tothom pot donar la seva opinió i compartir idees per assolir els objectius. A on treballa en Manel es diu Som energia. Ens va explicar alguns del seus projectes com ara, la construcció parcs eòlics o plaques solars entre d’altres. Un del seus projectes és que la gent col·loqui plaques solars, per l’estalvi d’energia i afavorir la conservació del nostre medi ambient. També ens va explicar com funcionaven les factures de la llum i com podríem abaratir-les.

Va ser una xerrada molt interessant, per entendre millor el treball cooperatiu i els diferents rols que el grup de treball fa, per arribar als objectius proposats.

 

Cèlia Planella Pararols

https://photos.app.goo.gl/g5vWb7gJ9Mw9jNxT6

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>