Dia Mundial de l’Activitat Física

Bon tarda famílies,
A continuació us deixem una mostra de les activitats que van fer els diferents grups en el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF).
Desitgem que us agradi.

 

L’òpera

Aquesta setmana els alumnes de cicle mitja de l’escola Sant Agustí i els alumnes de 4rt i 6é de l’escola 1 d’Abril han compartit mitjançant una videoconferència, uns powers realitzats per ells, sobre l’òpera que han realitzat en grup.

Cada grup ha explicat a la resta de companys una òpera de diferents compositors que em anat treballant.

Totes i tots han estat molt contents de poder compartir aquesta experiència i han participat amb una actitud molt positiva.

COM EMPLENAR LA PREINSCRIPCIÓ 2021-22

Benvolgudes famílies, us recordem que ja està actiu el portal https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-3-6/preinscriute/sollicitud/ per realitzar la preinscripció per l’alumnat que començarà P3 al mes de setembre o aquelles famílies que canviïn de centre educatiu.
Si teniu qualsevol dubte, truqueu al 977416155 de l’escola Sant Agustí o al 977819074… Llegeix més»

LEGO SPIKE Prime

El passat mes de novembre tres Mestres de la nostra ZER vam participar en una formació de Robotix.

Gràcies aquesta participació ens han regalat a la ZER Ebre el material LEGO SPIKE Prime.

Estem molt contents de que el nostre alumnat pugui gaudir de més i millor material STEAM.

LEGO SPIKE Prime és la nova solució d’aprenentatge STEAM per a l’alumnat de cicle superior de primària i primer cicle de secundària que ajuda a l’alumnat a desenvolupar la confiança i habilitats de pensament crític.

MATERIAL NOU A LA ZER.

Durant els tres darrers cursos la ZER EBRE ha destinat una partida econòmica per comprar material itinerant . D’aquesta manera les dos escoles poden compartir i gaudir de més material pel nostre alumnat.

Aquí us deixem una mostra del que s’ha comprat amb la partida de l’any 2020 per les especialitats de música, educació física i anglès.

UN POEMA DE NADAL.

 

Vam afiançar les relacions entre les dues escoles que conformen la ZER Ebre preparant un poema conjunt a cicle incial a través d’una videoconferència.
L’activitat que va resultar tot un èxit va permetre conèixer l’alumnat nou i va agradar molt.

CONFINAMENT PREVENTIU

Benvolgudes famílies, us informem que l’escola 1 d’Abril i l’alumnat d’Educació Infantil de l’escola Sant Agustí, estan en confinament preventiu. 

L’alumnat de l’escola 1 d’Abril  haurà d’estar confinat fins l’1 de novembre i reprendrà les classes el dia 2 de novembre. 
L’alumnat d’Educació Infantil de l’escola Sant… Llegeix més»

DONA LA NOTA 2020

L’alumnat de la ZER, han participat en un projecte musical que es realitza cada dos anys, promogut pel Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Vendrell. Enguay, el projecte pretén conscienciar al nostre alumnat i al de la resta de Catalunya del canvi climàtic que pateix el… Llegeix més»

Sant Jordi 2020

Els infants de P-3 i P-4 de l’escola Sant Agustí també vam celebrar la diada de Sant Jordi. En el següent vídeo podreu veure els nostres dibuixos de la llegenda, les mandales i punts de llibre que vam pintar i, com no, les roses que… Llegeix més»

LA LLEGENDA DE SANT JORDI

Famílies, després de tants dies i tant esforç per part de tots i totes, ja tenim el vídeo de la Llegenda de Sant Jordi.

Esperem que gaudiu molt veient el gran treball fet. Us volem felicitar, heu sigut grans músics i actors/es!!

 

Una abraçada ben forta de les mestres de música!

ACROSPORT CM RIBA-ROJA D’EBRE

Durant aquest segon trimestre hem dedicat algunes sesions a l’acrosport. L’acrosport és un esport acrobàtic realitzat amb un company o en grup, on es combinen estructures humanes, salts acrobàtics i elements coreogràfics. Nosaltres ens hem centrat en la construcció d’estructures humanes. Vegeu algunes d’aquestes costruccions.

ACROSPORT EP LA PALMA D’EBRE

Durant aquest segon trimestre hem dedicat algunes sesions a l’acrosport. L’acrosport és un esport acrobàtic realitzat amb un company o en grup, on es combinen estructures humanes, salts acrobàtics i elements coreogràfics. Nosaltres ens hem centrat en la construcció d’estructures humanes. Vegeu algunes d’aquestes costruccions.

ACROSPORT CS RIBA-ROJA D’EBRE

Durant aquest segon trimestre hem dedicat algunes sesions a l’acrosport. L’acrosport és un esport acrobàtic realitzat amb un company o en grup, on es combinen estructures humanes, salts acrobàtics i elements coreogràfics. Nosaltres ens hem centrat en la construcció d’estructures humanes. Vegeu algunes d’aquestes costruccions.

 

Musicograma alumnes CI

Durant el primer trimestre els alumnes de cicle inicial van poder conèixer alguns instruments que hi ha a l’escola mitjançant un musicograma de la simfonia de les joguines de Leopold Mozart (1719-1787).
Va ser una experiència molt gratificant per als alumnes, ja que tots van poder… Llegeix més»

SUPRESSIÓ DE LES CLASSES

Seguint les indicacions del Departament d’Ensenyament i degut al COVID-19 (també conegut com a coronavirus), es suspenen totes les classes a les escoles de Catalunya fins a nou avís.
Us adjuntem un pdf per tal que pugueu explicar als infants què és el coronavirus: ParaLosPeques
 
Us… Llegeix més»

2a jornada de l’AEE ZER Ebre

El passat 15 de febrer l’AEE ZER Ebre, amb la col·laboració de l’ajuntament de Riba-Roja d’Ebre va organitzar una caminada pel terme municipal d’aquesta població. Era una activitat dirigida als alumnes de la ZER i als seus familiars. La ruta ens va portar a diferents punts emblemàtics: el castell vell i la presó, el club nàutic, el pont de Vall d’Abellanes, La Garita i la plaça de la vila.

Volem agrair als membres del “Figot tour” que ens van acompanyar i ens van fer gaudir amb les seves explicacions.

En aquesta activitat van paticipar 33 alumnes de la ZER, una alumna de l’ESO, i 34 adults. Enhorabona a tothom!

Aquí teniu una petita mostra d’imatges de la caminada.

1a jornada de l’AEE ZER Ebre

El dissabte, 30 de novembre l’Associació Esportiva Escolar (AEE) ZER Ebre va organitzar una activitat dirigida als alumnes de la ZER. L’empresa Rogles Aventura va preparar-nos dues activitats. Els més petits (de P3 a 2n) van realitzar un joc d’orientació. Amb l’ajuda d’un croquis havien de trobar unes pistes que servien per descobrir els animals més usuals de la zona. Al mateix temps, aquestes pistes van acabar servint per trobar un tresor. Els més grans van realitzar tir amb arc. I fins i tot, alguns pares van provar el tir amb destral. Va ser un matí diferent on tothom s’ho va passar molt bé.

Aquí tenim una mostra d’algunes fotografies. Cliqueu al seu damunt per veure-les més grans.


 

 

12a TROBADA DE LA ZER EBRE

Avui hem realitzat la TROBADA de la ZER Ebre. Els companys i companyes de l’escola 1 d’Abril, han vingut a l’escola Sant Agustí.

Tots junts hem cantat una cançó a l’escala de l’escola i ens ha quedat molt bonica. També s’ha donat un regal a la guanyadora del cartell de la trobada.

Desprès els nens i nenes de P-3 fins a 1r hem jugat a diferents jocs tradicionals en equips a l’escola. Els companys i companyes de 2n a 6è, han realitzat altres jocs al pavelló.

Esperem veure’ns el proper curs!!