Blanca neu i les 7 escoles de la ZER!

Del 10 al 12 de gener una quarantena d’infants de la ZER han gaudit de valent de la pràctica de l’esquí alpí i surf de neu dins de la Campanya d’Esquí del Solsonès organitzada pel Consell Esportiu.

En aquesta edició la climatologia ens ha regalat una intensa nevada del cap de setmana anterior a l’estació del Port del Comte: neu, neu i més neu! La Rasa Coma, el Llop, la Serp, el Tub Coma, el Querol, la Sant Grau, la Pleta… de la mà dels monitors d’Esportec Sport Outdoor, els alumnes han iniciat, continuat, avançat i perfeccionat les seves habilitats per lliscar per damunt la neu juntament amb les altres escoles participants (Setelsis, Vall de Lord i Arrels).

Cal valorar positivament el fet de que gairebé la meitat dels infants de la ZER que han participat tenen entre 6 i 8 anys. Sens dubte una experiència molt recomanable per tal d’afavorir una major autonomia dels infants: des de recordar el número dels seus esquís, passant per gestionar la seva motxilla, roba, ulleres… fins a relacionar-se amb altres alumnes que no coneixen, monitors…

Qui ha volgut fer un tastet ha experimentat l’esquí un dia i la resta, tres. Us animem a continuar aprofitant el privilegi que té la comarca del Solsonès per sentir la natura a ple rendiment.

 

Salut i neu!

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>