Des de Tarragona us saludem!

CdA CIUTAT DE TARRAGONA

Divendres ja s’acaba l’estada, i ho fem endinsant-nos en el món del petroli, un dels motors econòmics de Tarragona. Un cop nets i pentinats i amb les maletes a punt, fem el taller Un tresor sota les xemeneies, en el qual aprenem el procés de refinat del cru i totes les aplicacions que donem al petroli… al·lucinant! I després, fem un passeig en autobús pel món petroler. I, res més, dinar, viatge i cap a casa. Han estat quatre dies fantastics!!

Dijous toca dia de sol a dojo; primer, visita a una maqueta gegant de la ciutat de Tàrraco, la segona més gran del món romà; després recorregut per les muralles, que envolten la part alta de la ciutat, l’antiga zona de cultes, i final de matí a l’amfiteatre, guarnit i a punt pels combats de gladiadors d’aquest cap de setmana, a la Tàrraco Viva. Tarda dedicada al mar: tomb en barca per l’immens port tarragoní, Museu Marítim i bany a la platja.

Dimecres han visitat el MNAT, on han pogut admirar tot el tresor arqueològic de la Tàrraco romana: escultures, mosaics, estris d’ús personal, àmfores… Després, han passejat pel circ, l’entrada, el passadís de servei i les estances, les grades… I a la tarda, han descobert el casc antic de la ciutat a través d’un joc en grup.

Dimarts els nostres alumnes van tenir l’oportunitat de viure i vestir-se com uns autèntics romans de l’època. Van conèixer de manera general, l’estructura de la ciutat romana, els seus edificis més emblemàtics, així com també vàren poder descobrir com era el dia a dia dels habitants de Tarraco, a través d’uns tallers divertits i sobretot vivencials.

 

hdr

 

https://photos.google.com/share/AF1QipMIgnZ-GbEQtuinzWGeTpLJURdAbIYiY25rYs2IT-WZZCktd_KUEW2pO66UH9IY_g?key=a25JcEY5RXdncnVrazFWYUszeHh0QWFrWng0NXJR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>