Concurs de Punts de Llibre

 
Enguany, els alumnes de l’institut han participat en el Concurs de Punts de Llibre que convoca la Biblioteca Municipal Joan Petit i Aguilar.
 
El tema treballat ha estat comú, la primavera. En canvi, la tècnica i el suport han estat lliures.
 
Les composicions han estat sorprenents, les produccions han… Llegeix més»

LA BÚSTIA DEL MCF

Tornem a posar en marxa la nostra bústia.
Què és?
És una eina de comunicació que consisteix en una bústia física on els alumnes podeu deixar-hi els vostres dubtes, propostes i neguits entorn a qualsevol tema de l’institut que us preocupi.
Aquesta bústia està situada a la planta baixa al costat… Llegeix més»

Projecte: Trivial

Durant la setmana de projectes els alumnes de 2n vam elaborar el nostre Trivial: construcció de zero del nostre tauler, a partir de cartró reciclat, i elaboració de les preguntes de diferents àmbits (ciències, llengües, esports, geografia i història, oci i Sant Feliu). Finalment el… Llegeix més»

Projecte: El Modernisme

Durant la setmana de projectes els alumnes de 4t d’ESO i Aula Natura vam treballar El Modernisme.
Vam dur a terme vitralls modernistes i vam elaborar una guia turística de les cases modernistes del Passeig de Gràcia de Barcelona, la qual vam presentar als nostres companys… Llegeix més»

Projecte: Sant Feliu de Codines

Aquesta setmana els alumnes de 3r hem estat treballant aspectes destacats de Sant Feliu de Codines: des del coneixement dels equipaments que tenim fins a les rutes que podem fer a peu sortint des de l’institut, passant per conèixer algunes cases del poble que són… Llegeix més»

El nostre hort

Els alumnes de 3r de l’Aula Natura estem treballant a l’hort. Hem plantat enciams i maduixes. Fet planter de tomàquet. Estem investigant com creixen els enciams dins i fora de l’hivernacle i …. ah! ja han nascut les faves.

Projecte Un món millor

4t d’ESO i Aula Natura
Per tancar el primer trimestre, els alumnes de 4t d’ESO i Aula Natura, hem treballat per grups el projecte “Un Món Millor”, en el qual hem conegut diferents mirades; la mirada social, l’ecològica i natural i la mirada ètica. 
Gràcies a aquest… Llegeix més»