Toquem el Gamelan

El passat divendres, els alumnes de 3r vam anar al Museu de la Música de Barcelona, que està situat al segon pis de l’Auditori.
Vam poder fer una visita per totes les sales del museu i una activitat que es diu: toquem el Gamelan.
El Gamelan és… Llegeix més»

Danses escoceses

Els alumnes de 4t del centre han participat en un taller de danses escoseses (Ceilidh) com a punt inicial del projecte de preparació de l’English Day d’enguany que tindrà lloc el proper 23 d’abril. El taller ha anat a càrrec de Donnie Nicolson (Llegeix més»

Xerrades de la Marató de TV3

Aquest divendres 13 de desembre ens han vingut a fer xerrades sobre la Marató de TV3 que es realitzarà el proper diumenge. Tots els alumnes hem pogut escoltar les explicacions sobre el què són i el què suposen les malalties minoritàries.

Trobada de mediadors

Dilluns 18 de Novembre, vam poder disfrutar d’una jornada singular: els alumnes mediadors de l’Institut Ramon Casas, de Palau Solità i Plegamans, van convidar els nostres alumnes mediadors.  La trobada va ser a l’Escorxador( Espai Jove ). Una trobada molt enriquidora on els alumnes van… Llegeix més»

PROJECTE ARTS ESCÈNIQUES

Avui, els nostres alumnes ha pogut fer un tastet de la nova activitat extraescolar d’Arts Escèniques amb la col·laboració de les mares organitzadores.
Ha estat un èxit i els nens i nenes s’ho han passat molt bé.
Des de l’institut, volem fer arribar el nostre agraïment a la Susanna… Llegeix més»