MIR

Juntament amb el Centre Excursionista de Sant Feliu de Codines, el passat dimecres 16 de juny, l’institut va organitzar una Marxa Infantil Regular (MIR).
Hi van participar els alumnes de primer a tercer d’ESO del nostre centre. Els alumnes de 4t, ens van ajudar en tot moment… Llegeix més»

Concurs Bíblic

L’alumne Albert Díaz Ramírez de 3r.ESO ha estat un dels guanyadors dels premis del 36è. Concurs Bíblic de Catalunya que la Federació de Cristians de Catalunya ha organitzat aquest curs 2020-2021.Enguany el tema del concurs era “Qui estima, perdona. Qui perdona, estima”, i en la… Llegeix més»

INFORMACIONS SOBRE ELS TREBALLS DE SÍNTESI I LES COLÒNIES DE 4T

 

Clicant a sobre de cada nivell trobareu una descripció de l’estada, els horaris, el material necessari i d’altres informacions interessants.

La Prehistòria. Serinyà. 1r i 2n d’ESO

Salut i activitat física a la Serra de Cavallera. Ogassa. 3r d’ESO i 3r d’Aula Natura

Estada a Caldes d’Estrac. 4t d’ESO i 4t d’Aula Natura

A la galeria fotogràfica trobareu fotografies de les sortides.

TALLERS PROJECTE EDUCACIÓ EMOCIONAL

Volem agrair molt sincerament a l’ajuntament, l’aportació econòmica que han fet arribar aquest any per poder dur a terme els Tallers d’Educació Emocional pels nostres alumnes.
Aquest projecte és un projecte de centre que és molt important per la nostra comunitat educativa ja que està inclòs… Llegeix més»

Taller d’arquitectura

En el marc de la setmana de l’arquitectura i aprofitant que els alumnes de visual i plàstica de primer estem treballant, en el bloc de dibuix tècnic, el sistema dièdric de representació, hem participat en un taller que ens ha ofert el Col·legi d’Arquitectes de… Llegeix més»

PREMIS AFFAC 2021

La nostra AFA ha quedat entre les cinc primeres premiades amb la proposta compartida amb l’Afa de l’escola Jaume Balmes “Coeducació a Sant Feliu de Codines”.
Aquest projecte pretén incorporar una perspectiva de gènere i feminista a l’educació del nostre poble.
Us deixem el vídeo de la notícia:

Concurs de Punts de Llibre

 
Enguany, els alumnes de l’institut han participat en el Concurs de Punts de Llibre que convoca la Biblioteca Municipal Joan Petit i Aguilar.
 
El tema treballat ha estat comú, la primavera. En canvi, la tècnica i el suport han estat lliures.
 
Les composicions han estat sorprenents, les produccions han… Llegeix més»

LA BÚSTIA DEL MCF

Tornem a posar en marxa la nostra bústia.
Què és?
És una eina de comunicació que consisteix en una bústia física on els alumnes podeu deixar-hi els vostres dubtes, propostes i neguits entorn a qualsevol tema de l’institut que us preocupi.
Aquesta bústia està situada a la planta baixa al costat… Llegeix més»

Projecte: Trivial

Durant la setmana de projectes els alumnes de 2n vam elaborar el nostre Trivial: construcció de zero del nostre tauler, a partir de cartró reciclat, i elaboració de les preguntes de diferents àmbits (ciències, llengües, esports, geografia i història, oci i Sant Feliu). Finalment el… Llegeix més»

Projecte: El Modernisme

Durant la setmana de projectes els alumnes de 4t d’ESO i Aula Natura vam treballar El Modernisme.
Vam dur a terme vitralls modernistes i vam elaborar una guia turística de les cases modernistes del Passeig de Gràcia de Barcelona, la qual vam presentar als nostres companys… Llegeix més»