INFORMACIÓ IMPORTANT

Benvolgudes famílies,

Us informem que les organitzacions sindicals Intersindical CSC (I-CSC) i Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC), han comunicat una jornada de vaga general  en l’àmbit de Catalunya per al dia 18 d’octubre de 2019, de 00.00 a 24.00 hores.

Aquesta jornada de vaga serà secundada pel professorat i el personal del PAS que vulgui exercir el seu dret a fer-ne. Només podem garantir els serveis mínims, els quals consisteixen en un membre de l’equip directiu i, per tant, no podem garantir el funcionament normal  del centre.

Per altra banda, per al dies 17 i 18 d’octubre, el sindicat d’alumnes SEPC ha convocat dues jornades de mobilització.

Segons normativa vigent- article 24.2. del Decret d’Autonomia de Centres- els alumnes de 3r i 4t d’ESO i Batxillerat  tenen dret a prendre decisions col·lectives en relació a la seva assistència a classe i en l’exercici  de dret de reunió- , per tant, els alumnes de 1r i 2n d’ESO no es poden adherir a aquesta convocatòria.

Us recordem que, segons les NOFC: “Un cop al centre, cap alumne podrà sortir-ne per adherir-se a la convocatòria”.

La Selva del Camp, 15 d’octubre de 2019

Direcció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>