Un dia molt profitòs. Sortida de Sociologia. 2n Batxillerat

Primer la inspiració…..
Vam estar a la Casa del Tibet, a la “Sala dels Mil Budes”. Ens vam impregnar de l’ambient general, dels budes, de les sales d’oració, de recitació dels mantres, d’il·lustració de la vida de Buda, i vam seure als butis inspirats per a futures meditacions.

Després reflexió sobre el nostre passat…..
Vam tenir ocasió de comparar-nos amb la “Trix”, un esquelet de femella tiranosaure, considerat com un dels tres més ben conservats del món. Del cretaci (període entre els 145 i 66 milions d’anys). La “Trix “, en concret va viure fa 67 milions d’anys. Òndia!, el seu cap com és….!, amb la seva mandíbula podria trencar en dos un animal de la nostra mida, o més gran!

Altres fòssils també ens van semblar impactants, com els trilobits gegants del paleozoic (van existir fa 542 milions d’anys), o els ammonits. Tant trilobits com ammonits van habitar els oceans abans que existís la vida terrestre.

També ens vam delectar a la peixera del bosc, on ens va semblar que participàvem a la pel·lícula Avatar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>