Convocatòria ajuts per a l’alumnat amb necessitats educatives especials 2022-2023
25/05/22El 18 de maig es va publicar l’extracte de la Resolució de 13 de maig de 2022, de la “Secretaría de Estado de Educación”, que convoca ajuts per a l’alumnat amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2022-2023.
D’acord amb les bases de… Llegeix més»
Batxillerat 22-23: Publicació de la llista de sol·licituds amb puntuació provisional
23/05/22
Període de reclamacions: del 23 al 30 de maig.
Beques de nou accés – Grau de Disseny d’EINA
06/05/22La Fundació EINA convoca cada any les Beques per a estudiants de nou accés per al Grau de Disseny amb la intenció d’estimular la vocació i l’excel·lència en el camp del disseny.
Les beques estan obertes a tots aquells estudiants que hagin acabat el batxillerat, en qualsevol de les… Llegeix més»
microBeques 16+: Oportunitats educatives per a la inclusió
06/05/22CAMPANYA DE CROWDFUNDING A GOTEO
Moltes persones joves abandonen els estudis per falta de recursos de les seves famílies i s’allunyen així de millorar les seves expectatives de vida en un moment clau: la transició cap a l’edat adulta.
Fem que la seva situació vulnerable no els faci quedar… Llegeix més»
Ajuts Compromís Universitat Politècnica de Catalunya: convocatòria fins el 15 de maig
06/05/22La Universitat Politècnica de Catalunya ha obert la convocatòria de 30 beques ‘Ajuts Compromís UPC‘, adreçada a estudiantat de nou accés a la Universitat i que es matriculin a temps complet a qualsevol dels graus impartits en centres propis de la UPC… Llegeix més»
Article de lingüística “Sentits i sintaxi del verb entendre” de Robert Gómez-Ten i Salvador Oliva
24/04/22Des de l’INS Vescomtat de Cabrera, volem compartir l’article de lingüística Sentits i sintaxi del verb entendre fet per Robert Gómez-Ten, professor de català del nostre centre, conjuntament amb Salvaor Oliva, catedràtic de Filologia Catalana de la UdG i traductor de l’obra completa de Shakespeare… Llegeix més»
CFGM Elaboració de Productes Alimentaris
20/04/22CFGM Elaboració de Productes Alimentaris