El passat 26 de novembre, en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’alumnat de 2n d’ESO va participar en la realització d’un taller que va impartir una educadora de l’associació Som gent de profit. L’activitat va permetre treballar una sèrie de qüestions: Què és el malbaratament alimentari? Com s’ha de fer la compra i organitzar els productes? Es poden reaprofitar els aliments? A partir de situacions quotidianes, es fa reflexionar l’alumnat sobre com es compra, com s’emmagatzemen els aliments o bé com podem aprofitar els aliments i no llençar-los tot preparant diferents à pats. L’objectiu del taller és difondre el concepte del malbaratament alimentari a les escoles, i fomentar i promoure les bones prà ctiques, aixà com donar a conèixer algunes de les causes del malbaratament i les seves conseqüències.
- L’Institut
- Estudis
- Departaments
- Dept de CastellÃ
- Dept de CatalÃ
- Dept de Llengües Estrangeres
- Dept de Tecnologia
- Dept de Ciències Naturals
- Departament d’Educació Visual i Plà stica
- Dept de Matemà tiques
- Departament d’Educació FÃsica
- Dept de Ciències Socials i Filosofia
- Departament d’Orientació
- Seminari de Cultura Clà ssica
- Seminari de Música
- Projectes
- Serveis
- Secretaria
- AMPA
- Perfil del Contractant
- Inici Dept de Ciències Naturals
- Una acció de sensibilització en la Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Destacat
Nodes
-
Active fa 6 anys, 11 mesos
-
Active fa 7 anys, 11 mesos
-
Active fa 8 anys, 3 mesos
-
Active fa 8 anys, 3 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos
-
Active fa 9 anys, 7 mesos