L’alumnat de l’itinerari artístic de 4t d’ESO comença a crear

La presentació de treballs de l’itinerari artístic al 4t d’ESO ha iniciat el curs carregat de propostes interessants. Actualment, estan estudiant l’obra d’artistes contemporanis per incorporar la manera de veure i de fer en el seu imaginar visual. L’artista contemporània Dina Goldstein, que treballa el gènere amb una mirada crítica a través dels contes populars, ha servit de referència.

 

Dina Goldstein. Fallen Princesses, SNOWY, 2008

 

A partir de l’obra de l’artista els estudiants van haver de realitzar un procés artístic. El resultat d’aquest procés va ser força interessant i una mostra de talent i la diversitat a l’aula. Alguns estudiants van treballar el dibuix i el còmic, altres el fotomuntatge i el collage i d’altres el llenguatge de la dansa contemporània.

Us convidem a veure el treball de la Carlota L. L’estudiant es va inspirar del conte Alicia en el país de les meravelles, de Lewis Carroll. Va incorporar, a més, el vestuari i la inspiració ambiental del videojoc Alice: Madness de Spicy Horse (2011). L’escenari on es balla és un lloc ubicat a prop de Montserrat.