Assemblea 11 de juliol

Benvolgudes famílies,

Per tal de compartir amb tota la comunitat educativa de l’institut Martí Pous el contingut de l’assembla de famílies del passat dia 11 de juliol, us fem arribar aquest comunicat amb els temes tractats:

L’assemblea va tenir lloc a la sala d’actes de l’institut i van assistir-hi un gran nombre de famílies, així com gran part de l’equip docent del proper curs i representants del Consorci d’Educació de Barcelona.

El president de l’AFA, Sr. Rafel Luque, va donar la benvinguda a tots els assistents i va agrair la presència a tothom que era a la sala.

A continuació la gerent del Consorci, Sra. Mercè Massa, va reconèixer que s’havia hagut de gestionar una situació de crisis molt delicada, davant la dimissió de l’anterior direcció i de la no continuïtat d’un nombre important de professorat de cara al curs vinent.

Tot seguit s’informa de la composició del nou equip directiu, proposat de manera consensuada amb les famílies i la resta de la comunitat educativa, d’entre els membres del claustre que continuen aquest curs, amb l’objectiu de garantir la continuïtat del projecte educatiu. Es tracta d’una proposta per aquest curs, de nomenament extraordinari, donat que cap dels professors complia els requisits administratius per exercir aquesta funció.

Es presenta als membres de l’equip directiu pel curs 2019-2020, format per:

–       Mireia Hugas, directora

–       Elena Ferro, cap d’estudis

–       Martí Camprodon, coordinador pedagògic

–       Joan Oms, secretari

La Sra. Mireia Hugas, com a nova directora, dona la benvinguda a les famílies i agraeix la col·laboració de tots els agents implicats en la resolució d’aquesta situació de crisi.

Tot seguit es presenten alguns dels professors i professores que ja formen part l’equip docent. En aquest moment tenim 22 dels 27 professors que configuraran el total de la plantilla. És un equip motivat, amb ganes d’afrontar el repte de donar continuïtat a la proposta pedagògica del centre i que ja ha començar a treballar per preparar el curs vinent. Abans de l’inici de curs s’incorporarà la resta de professorat.

L’equip directiu presenta la organització pedagògica pel proper curs i dona algunes informacions importants per l’inici de curs. Recorden que les famílies rebran informacions per correu i que també es penjaran a la pàgina web, quan sigui necessari comunicar qualsevol novetat.

Us adjuntem en aquest correu la presentació que es va fer servir a l’assemblea de famílies, amb totes les informacions que es van donar.

PRESENTACIÓ FAMÍLIES 11 DE JULIOL

Gràcies per la vostra confiança.

Ens retrobem al setembre, que passeu unes bones vacances!