Primera jornada pedagògica per a les famílies de l’institut: 9 de març

Les famílies que actualment teniu els vostres fills i filles al nostre institut (1r i 2n d’ESO) esteu convidades el 9 de març a venir a conèixer el nou edifici, que tot just acabarem d’estrenar, i a participar d’una jornada pedagògica on us explicarem com estem treballant i quins plans tenim pel curs vinent.

Ens agradarà molt comptar amb tots vosaltres i us agrairem que ens comuniqueu la vostra assistència emplenant el següent formulari. … Llegeix més»

II Concurs Literari Martí Pous

Ja tenim aquí les bases per a participar al concurs literari de Sant Jordi 2019! Aquest any el concurs acollirà quatre categories: relat breu, poesia, còmic i abecegrama. Us animem a participar-hi i posar a prova la vostra imaginació!… Llegeix més»

L’àmbit cientificotecnològic del Martí Pous a BTV

El proper dilluns, 11 de febrer, Ada Yonath, premi Nobel de Química 2009, farà una conferència a l’espai Josep Bota del recinte de la Fabra i Coats, a la que estan convidats els alumnes del nostre institut i els de 6è de l’escola Can Fabra. Aquesta visita es fa en el marc de la Biennal Ciutat i Ciència i se’ns ha adjudicat en qualitat de centre participant al programa STEAMcat. … Llegeix més»

Trobada intergrups de l’Audiència Pública de Sant Andreu

Dijous passat, 24 de gener, va tenir lloc una trobada intergrups de l’Audiència Pública jove de Sant Andreu a l’Espai Jove Garcilaso de la Sagrera, amb la temàtica que estem treballant: “Barcelona, ciutat de pau”. Els alumnes de 1r del nostre institut hi van participar i en aquest informatiu de BTV podreu trobar un breu reportatge.… Llegeix més»