Sortida Gorg blau

L’institut Manresa Sis van fer una excursió caminant cap al Gorg Blau el Dilluns 18 de Setembre, per conèixer l’entorn de l’institut i per a que convisquessin per primera vegada tots junts a l’exterior de l’institut.

Al llarg del camí van veure molts animals, insectes, gossos, gats i animals de granja, però el que els va cridar més l’atenció va ser que van veure dos animals morts.

Quan van arribar al Gorg Blau van esmorzar, van estar jugant i finalment es van fer una foto de tots i van anar cap al Suanya.

Al Suanya van fer un joc que consistia en: 4 grups (els Grogs, els Blaus, Els verds i els vermells) que s’atrapaven entre si per exemple: Els BLAUS atrapaven als GROGS, els GROGS als VERDS i els VERDS als VERMELLS i els VERMELLS Els BLAUS. Quan els atrapaven havien de anar a la base dels que els  que els havien atrapat, per salvar-se s’havien  de xocar la amb algú del seu equip que no estigues mort.

Després d’això ja van tornar al centre, van tornar alguns cansats i alguns en canvi no ho estaven.

La ruta que van fer a peu va ser de 10,5Km aproximadament i el seu recorregut es pot veure en la foto adjunta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>