Jornada de famílies

Hola famílies,

L’inici de curs ja s’apropa i per tal d’anar millorant l’espai físic de l’institut i iniciar nous projectes us fem un seguit de propostes:

  1. Jornada de treball per a famílies el dijous 6 de setembre. De les 10h. fins les 18h aproximadament. Podeu venir quan us vagi bé i, si voleu, podeu portar menjar i farem un dinar plegats.

Tasques a fer: muntar mobles, prestatgeries i altres propostes

Qui en tingui pot portar eines: polidora, caladora, trepant, cargoladora…

 

  1. Recollida de material divers que necessitem per a l’institut: taules rodones, sofàs i butaques, catifes, mobles-prestatgeria, bancs, fustes, plantes, espumes per farcir coixins, samarretes velles.

Si voleu aportar qualsevol del material esmentat, ho podeu portar el mateix dia de la jornada de treball. Si és massa voluminós el podrem anar a buscar al llarg de la jornada.

 

  1. Recollida de llibres per a la Biblioteca. Per tal d’alimentar la Bilblioteca i iniciar un Projecte de lectura ens interessen la següent tipologia de llibres: literatura infantil i juvenil de qualsevol gènere i temàtica: aventura i acció, fantasia, realisme, història… editats posteriorment a l’any 2000. Si teniu llibres d’aquest tipus i els voleu aportar a la Biblioteca de l’institut seran molt benvinguts!

Moltes gràcies

Equip docent

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>