Experiencial de cuina

Cuina és un experiencial on l’alumnat de 2n tenen l’oportunitat per aprendre a cuinar i a fer receptes noves.

Els i les alumnes de 2n van fer una recepta que consistia en enganyar la vista, per la vista semblava una llonganissa però en realitat era xocolata amb galetes maria. 

Aquí us passem la recepta per si la voleu fer a casa:

Ingredientes:

  • 200 gr de galletas
  • 130 gr de chocolate
  • 3 yemas de huevo
  • 40 gr de azúcar
  • 100 gr de mantequilla
  • 30 gr de nueces
  • sucre glass

Ingredients:

  • 200 gr the cookies
  • 130 gr the xocolat
  • 3 egg
  • 40 gr the sugar
  • 100 gr th mantega
  • 30 gr the walnuts
  • powdered sugar

PASO A PASO

  1. Romper las galletas en un mortero. Reservar.
  2. Fundir el chocolate con la mantequilla al baño maría. No pasar de 80 grados
  3. Mezclar con las yemas y el azúcar.
  4. Incorporar las nueces y la galleta, formar cilindros ayudados de papel film y colocar una cuerda en uno de los extremos. Enfriar.
  5. Retirar el papel film, rebozar con azúcar glas.

Step by step

  1. Break the cookies in a mortar. Reserve.
  2. Melt the chocolate with the butter in a bain-marie. Do not go over 80 degrees
  3. Mix with the egg yolks and sugar.
  4. Add the walnuts and the biscuit, form cylinders with the help of plastic wrap and place a string at one end. Cool.
  5. Remove the plastic wrap, coat with icing sugar.

I per últim, us deixem una entrevista feta a un alumne de cuina de 2n.

Ivet, Clara i Júlia (community manager de 2n)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>