Convivències 2n ESO

El passat dijous 8 de novembre els alumnes de segon d’ESO vam anar de convivències a Can Puig. Vam sortir de l’institut a les 9 ’15 h per arribar allà a les 13 ’30 h. En total vam recórrer 12 km. Quan vam arribar a Can Puig vam dinar i després vam anar a muntar les tendes. Més tard ens vam tornar a ajuntar per jugar al tres en ratlla, la bandera i altres jocs.

Un cop vam acabar els jocs, vam anar a sopar. Després de sopar alguns es van quedar a les tendes i els altres vam fer jocs de nit. Cap a les 23 h vam començar a anar a dormir. Com alguns no teníem son, vam xerrar fins a adormir-nos. Mentre dormíem a les tendes, va començar a ploure i a alguns els hi va entrar aigua.

A causa de la pluja es van mullar i embrutar les tendes i alguns nens es van constipar. Llavors, els professors es van organitzar i van decidir que en lloc de tornar caminant, abans faríem uns jocs i després ens anirien portant ells amb cotxe per torns.

Aquí teniu algunes opinions sobre com es van viure les convivències:

Sergi (Tramuntana): “Opino que van estar bé, em van agradar molt els jocs i tot, però també vaig estar trist perquè el Pau em va fer fora de la seva tenda”.

Muguet (Llevant): “Que van ser molt divertides, però no vaig poder dormir gens per la pluja”.

Pol (Tramuntana): “
Em va agradar molt perquè teníem molta llibertat, també gràcies a la pluja no es van fer bromes i em van divertir molt els jocs originals que vam fer a la nit”.

Mar (Migjorn): “
Em van agradar molt els jocs i tot plegat però va fallar el temps”.

Noemí (Tutora de Llevant): “
Em va agradar molt la caminada, els paisatges que vam veure, i els ocells que vam identificar pel camí gràcies al Quim. Vaig gaudir molt dels jocs de tarda, però la pluja i el fred no em van agradar gens.”

Pau (Tutor de Tramuntana): “Em van agradar els jocs, la caminada i el que em va agradar menys va ser que amb la pluja es va desmuntar la tenda”.

Rosa (Tutora de Migjorn): “
Em va agradar la ruta, que us sabéssiu organitzar per grups i tendes, que acampéssim tots al mateix lloc i en rodona, els jocs que vam fer l’endemà tots junts, i no em va agradar que alguns nens i nenes no juguéssiu, que hi hagués gent que no es relacionés amb els altres i també que no tornéssim caminant”.

 

Addane Inglada, Redactor del MagaSIS

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>